Claus Poulsen Novice
01. januar 2019 - 01:31 Der er 2 kommentarer

HTML i footeren

Hejsa eksperter, jeg sidder med en Shopify shop, og vil gerne tilføje html i footeren, den har i nuværende stund en Rich text editor til at ændre tekst i footeren, men hvis jeg f.eks gerne vil have et billed derned eller ligende hvordan gør jeg så det?

Her er siden Http://beyblade-shoppen.dk
01. januar 2019 - 15:32 #1
gån ind i det dokument med "Copyright © 2019 Beyblade-shoppen.dk. Mtg trading, Østergade 15, 7470 Karup J - CVR: 34860130 - Email: info@Beyblade-Shoppen.dk" - og ændre det direkte
Claus Poulsen Novice
01. januar 2019 - 15:48 #2
Har prøvet, men må indrømme at min tekniske snilde ikke rækker så langt. Der er en fil som hedder liquid.footer og når jeg prøver at tilføje noget kode der, så fucker den op, da footeren er opdelt i blokke, 1-4 og den direkte kode den ligger det i footeren udenfor blokkene.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Wingmen Solutions fortsætter den stejle vækstkurve trods corona: Hæver overskuddet med 120 procent
Wingmen Solutions fastholder de eksplosive vækstrater trods corona-pandemien. Det viser selskabets nye regnskab, hvor overskuddet er mere end fordoblet. "Det er fantastisk, at vi er kommet igennen et år med corona på den her måde," lyder det fra topchef Kåre Christensen.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Hvor klogt er dit netværk?
Er dit netværk klar til fremtiden? Nye tider kræver fleksibilitet. I denne eGuide får du en håndfuld konkrete eksempler på, hvordan du kan optimere og fremtidssikre virksomhedens netværk.