lemads52 Juniormester
30. januar 2019 - 13:08 Der er 4 kommentarer

Ikke allokering på intern HD- Hvordan beholder man sine filer, når man skal allokere påny

Jeg har en en ekstern hardisk, der pludselig viser en ikke allokering. Der er temmelig mange filer på den.
Hvordan kan jeg hente de filer, inden jeg allokerer påny?
30. januar 2019 - 14:33 #1
du sku ku genskabe din partition med dette program, husk hvis det lykkes at kopiere dine billeder over på noget andet. du kan ikke stole på den disk, og det sker sikkert igen
https://www.easeus.com/partition-recovery/index.htm
220661 Ekspert
30. januar 2019 - 15:43 #2
Din ekstern kan miste filtabellen hvis man trækker den ud medens der skrives til den. Det problem kan link i #1 måske klare for dig.
Mener også at Minitool kan det ikke sidwave?
Det er ikke sikkert at din disk fejler noget, men det kan tjekkes hvis du får forbindelse til dine filer igen.
Orlah Irish Praktikant
06. maj 2019 - 12:32 #3
Der er en anden metode, som foruden det faktum, at du vil reparere din harddisk, vil det også genvinde dine værdifulde data. Softwaren kaldes Recoverit Data Recovery, og det har medført enorme forbedringer i data recovery løsninger.
https://theessayservice.org/
Maria Smith Praktikant
18. marts 2020 - 07:46 #4
Restore backup copies of personal files, after you've determined that returning the computer files to a previous date solved the problem.
https://bestessaywritingservice.org/
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Coloplasts it-direktør: GDPR har givet de it-kriminelle et nyt værktøj til at angribe os
Interview: Det er ikke kun på plads og kapacitet, at sundhedssektoren lige nu er udfordret. De sikkerhedsansvarlige har også fået en del mere at se til gennem et kaotisk 2020. "Cyberkriminelle har opdaget, at der er en hel masse værdi i denne her datatype. Enten som afpresningsmulighed eller som viden, de kan udnytte til noget," siger CIO i Coloplast, René Rasmussen. Læs første artikel i serien om perspektiver fra sektoren, der er de it-kriminelles nye guldkalv
Computerworld
Bill Gates har en løsning: Sådan undgår vi klimakatastrofen
Klumme: Bill Gates vil gerne redde verden. Intet mindre. Og som alle store it-folk regner han baglæns. Politikerne er mest optaget af, hvad der kan lade sig gøre, og hvad de kan skabe flertal for. Men Bill Gates har set på klimakatastrofen, og hans budskab er klart.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Gør dine medarbejdere til et aktiv i sikkerhedsarbejdet
Vi glemmer hurtigt gode råd og sikkerhedskurser. Men sådan behøver det ikke at være. Moderne træning, opfølgning og simulationer skaber en sikkerhedsorienteret kultur, som minimerer risikoen for, at din virksomhed rammes af ødelæggende cyberangreb.