LIHJ Praktikant
06. februar 2019 - 09:49 Der er 4 kommentarer

Flere præsentationer samlet i een

Hej

Jeg har flere PowerPoint præsentationer, som skal samles i en PP, men uden at de bliver kopieret over. Hvordan i al verden gør jeg det?
Jan K Seniormester
06. februar 2019 - 11:26 #1
Hvis du vil have eem samlet i en fil, er der noik kun mulighed forat kopiere.

Aternativt kan du kæde dem sammen med hyperlinks, men så forbliver de i separate filer.
LIHJ Praktikant
06. februar 2019 - 12:39 #2
Tak for svar. Hvordan gør jeg det?
LIHJ Praktikant
06. februar 2019 - 12:42 #3
Jeg synes, det står beskrevet her, men de vejledninger kan jeg ikke bruge, da flere af tingene slet ikke er mulige hos mig åbenbart.
http://www.computerdk.com/software/powerpoint/157730.html#.XFrHv_m6O70
Jan K Seniormester
06. februar 2019 - 12:58 #4
Nej, den vejledning er til tidligere versioner af PowerPoint. Den funktion findes ikke længere.

Hvorfor er det, at du ikke vil kopiere?
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Dansk iværksætter står bag et af Europas hurtigst voksende it-selskaber: Her er hele historien om hans op- og nedture
Det danske it-selskab Anytech365 leverer så høje vækstrater, at det er kommet med på Financial Times liste over de hurtigst voksende virksomheder i Europa. Her er historien om den danske iværksætter Janus Rægaard Nielsen, der har to konkurser bag sig og leder virksomheden fra Marbella.
Computerworld
Overblik: Så meget betaler danske virksomheder i løn til it-medarbejderne - se listerne her
Overblik: Der er meget stor forskel på løn-niveauet for it-medarbejderne i de danske virksomheder. Få overblikket over, hvor lønnen er højest og lavest her.
CIO
SAP's nye nordiske direktør: "De seneste uger har jeg besøgt en del kunder her i Norden - og alle talte om at vende tilbage til en eller anden form for standard."
Det store ryk til cloud brød med mange års it-konsolidering og skabte komplicerede it-miljøer. Men nu peger kundernes kompas den anden vej, fortæller erfaren SAP-boss efter nordisk rundrejse.
White paper
Ny undersøgelse blandt detail- og produktionsvirksomheder
En ny stor rapport viser, at 100% af de virksomheder i undersøgelsen, som ikke bruger EDI i dag, mener, at det vil være en fordel for deres forretning, hvis de benyttede EDI. Undersøgelsen er foretaget af Vanson Bourne på vegne af TrueCommerce, som er baseret på besvarelser fra 300 detail- og produktionsvirksomheder. Virksomheder inden for især detail og produktion oplever i dag et marked og en supply chain, som er i konstant udvikling. Forbrugerne stiller stadig større krav til leveringstid, priser, produktudvalg, lagertilgængelighed, m.v., og der kommer hele tiden nye købskanaler til. Det kan være en udfordring for detail- og produktionsvirksomheder at holde sig på forkant med udviklingen, både når det drejer sig om at være til stede i de rette kanaler og - ikke mindst - den teknologi, som understøtter en mere effektiv supply chain. Hent hele rapporten helt gratis her.