22. februar 2019 - 11:34 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

links

hej alle
jeg sidder med det problem at jeg ønsker at mit PowerPoint show KUN kan skifte slides når man trykker på et link og ikke når man trykker et tilfældigt sted på skærmen.
altså tvinge brugeren til  at navigere via links der henviser til et andet sted i dokumentet...kan det mon lade sig gøre
på forhånd tak
Jan K Seniormester
22. februar 2019 - 12:43 #1
Det kan det godt. Start med at opbygge din præsentation med de nødvendige links mellem de enkelte dias - husk en "tilbage" funktion og noget menuagtigt.

Vælg fanebaldet overgange og fjern fluebenet ved Fremfør slide ved klik med musen. Klik på Anvend på alle. Hvis de enkelte dias indeholder animationer, skal disse afspille automatisk, ikke ved klik med musen.

Gå til fanebladet Slideshow. Klik på knappen Konfigurer Slideshow. I dialogboksen I dialogboksen vælges "Gennemse ved en kiosk (fuld skærm)., og vælg hvilke slides, der skal vises (normalt alle). Klik OK. Så skulle du være "kørende".
22. februar 2019 - 13:05 #2
1000 tak det vil jeg prøve med det sammen
22. februar 2019 - 13:08 #3
kære jan det virkede som det skulle mange mange tak du har virkeligt hjulpet mig
Jan K Seniormester
22. februar 2019 - 14:50 #4
Velbekomme.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
EG-direktør præsenterer første regnskab som ren software-forretning: "Vi har overgået vores egne forventninger - det har hjulpet til, at vi blev solgt for 3,7 milliarder"
Interview: EG har for første gang aflagt regnskab udelukkende for software-forretningen. Det sker efter, at serviceforretningen blev solgt fra i februar 2019. Selskabet leverer over egne forventninger "på alle væsentlige parametre," forklarer topchef Mikkel Bardram.
Computerworld
Overblik: Så meget betaler danske virksomheder i løn til it-medarbejderne - se listerne her
Overblik: Der er meget stor forskel på løn-niveauet for it-medarbejderne i de danske virksomheder. Få overblikket over, hvor lønnen er højest og lavest her.
CIO
SAP's nye nordiske direktør: "De seneste uger har jeg besøgt en del kunder her i Norden - og alle talte om at vende tilbage til en eller anden form for standard."
Det store ryk til cloud brød med mange års it-konsolidering og skabte komplicerede it-miljøer. Men nu peger kundernes kompas den anden vej, fortæller erfaren SAP-boss efter nordisk rundrejse.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Dit netværk holder dig tilbage! Sådan gør du Virtual Cloud Network skarpere
I vor tids teknologi er kun én ting konstant: Udviklingen. Vi er midt i en digital disruption, som transformerer alle industrier, alle virksomheder og alle teams. Så hvad gør I? I dette white paper kigger vi nærmere på, hvad det kræver for at få en succesfuld digital transformation. Hvordan du kan tilpasse services på dage i stedet for måneder, fleksibiliteten i at kunne reagere på feedback og muligheder i realtid, og hurtigheden og forudsigelsen til at kunne levere en bedre og mere værdifuld kundeservice.