22. februar 2019 - 11:34 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

links

hej alle
jeg sidder med det problem at jeg ønsker at mit PowerPoint show KUN kan skifte slides når man trykker på et link og ikke når man trykker et tilfældigt sted på skærmen.
altså tvinge brugeren til  at navigere via links der henviser til et andet sted i dokumentet...kan det mon lade sig gøre
på forhånd tak
Jan K Forsker
22. februar 2019 - 12:43 #1
Det kan det godt. Start med at opbygge din præsentation med de nødvendige links mellem de enkelte dias - husk en "tilbage" funktion og noget menuagtigt.

Vælg fanebaldet overgange og fjern fluebenet ved Fremfør slide ved klik med musen. Klik på Anvend på alle. Hvis de enkelte dias indeholder animationer, skal disse afspille automatisk, ikke ved klik med musen.

Gå til fanebladet Slideshow. Klik på knappen Konfigurer Slideshow. I dialogboksen I dialogboksen vælges "Gennemse ved en kiosk (fuld skærm)., og vælg hvilke slides, der skal vises (normalt alle). Klik OK. Så skulle du være "kørende".
22. februar 2019 - 13:05 #2
1000 tak det vil jeg prøve med det sammen
22. februar 2019 - 13:08 #3
kære jan det virkede som det skulle mange mange tak du har virkeligt hjulpet mig
Jan K Forsker
22. februar 2019 - 14:50 #4
Velbekomme.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
DR klar med it-konsulentudbud til 160 millioner: Her er detaljerne i de to delaftaler
Danmarks største udbyder af public service, DR, har netop sendt en rammeaftale om it-konsulentbistand i markedet. Værdien af rammeaftalen er på 160 millioner kroner.
Computerworld
Huaweis nye budget-mobil sigter betydeligt højere end sit prisskilt
Den kinesiske telegigant slipper en velekviperet budget-telefon ud i handlen med P Smart Z.
Job & Karriere
Nye danskkrav får ansøgertallet til at falde på IT-Universitetet
Et nyt sprogkrav, der skal begrænse antallet af internationale studerende, har betydet, at 16 procent færre har søgt om at blive optaget på en bacheloruddannelse på IT-Universitetet i København.
White paper
Sådan automatiserer du Service Management i den digitale tidsalder
EMA research afslører en voksende rolle for service management eller it-management teams. Både i forhold til at forbedre end-user oplevelsen og i forhold til at optimere it-performance generelt. Denne rolle for service management gør det, i stigende grad, til et strategisk innovationsben, som skal supportere løbende end-user behov. Samtidig skal der gøres opmærksom på effektiviseringer på tværs af it-initiativer, såsom change management og andre kritiske processer. I denne rapport kigger vi nærmere på, hvordan du kan skabe værdi med Micro Focus, og gøre det til en vigtig ressource for din it-organisation.