Overgaard1654 Seniormester
25. marts 2019 - 14:01 Der er 5 kommentarer

Pixelfejl på IMG

hej. Har fornylig haft en ekstern harddisk som ikke kunne åbne filer - tror ikke den var helt i orden - men fik dog overført billeder/videoer direkte til ny ekstern harddisk. Hovedparten af billederne var ok - dog var der nogle med pixelfejl som stod som IMG-filer. Er der nogen der har  erfaringer med dette og eventuelt kunne hjælpe.
Slater Ekspert
25. marts 2019 - 14:14 #1
Når du siger "stod som IMG-filer", hvad mener du? Er det filtypen nu? Var det ikke filtypen før? Hvad åbner du dem med? Hvad mener du med pixelfejl?

.img-filer er ikke normalt billeder, men disk images - noget helt andet. Det betyder ikke du tager fejl, men det er lidt forvirrende hvordan det er sket, så hvis du kan give noget mere information vil det være rart.
Overgaard1654 Seniormester
25. marts 2019 - 17:51 #2
Harddisken med problemer var en jeg havde fået indleveret fra en bekendt, som jeg tidligere har lavet computer for. Kunne ikke åbnes umidlerbart så derfor blev den gendannet ved hjælp af " ICare data recovery pro".  Det lykkedes stort set, men enkelte billeder fremstod med pixel-fejl og det var iflg. min bekendte alle IMG-filer, som er billeder taget med mobilkamera.
milter Ekspert
25. marts 2019 - 18:24 #3
Noget tyder på, at der på den dårlige harddisk var ulæselige detaljer i nogle af billederne, og det er der nok desværre ikke noget at gøre ved. Det er lykkedes dig at genskabe de fleste billeder, så dit  " ICare data recovery pro" ser ud til at have gjort, hvad det kunne,  men ulæselige sektorer på harddisken kan ikke genskabes, hvis det skyldes fysiske skader på overfladen.
kurtba Ekspert
25. marts 2019 - 22:05 #4
Mange mobilkameraer kalder billeder for imgxxx.jpg, så img er en del af filnavnet, ej filtypen. Men  ellers enig med milter. Når man genskaber billeder fra en defekt harddisk, er det ikke ualmindeligt, at nogle af dem er så ødelagte, at det ser ud som om, at der er pixelfejl. Typisk vil det være noget i toppen eller bunden af billedet, som er ulæseligt og så bare optræder som streger og punkter. Umiddelbart findes der ingen metode til at genskabe disse billeder.
Overgaard1654 Seniormester
26. marts 2019 - 15:37 #5
https://picee.dk/sites/picee.dk/files/55641778_852517998414621_3203278543131770880_n.jpg

eksempel på billede ( se ovenstående link ) -  og tak for hjælpen
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Dansk iværksætter står bag et af Europas hurtigst voksende it-selskaber: Her er hele historien om hans op- og nedture
Det danske it-selskab Anytech365 leverer så høje vækstrater, at det er kommet med på Financial Times liste over de hurtigst voksende virksomheder i Europa. Her er historien om den danske iværksætter Janus Rægaard Nielsen, der har to konkurser bag sig og leder virksomheden fra Marbella.
Computerworld
Overblik: Så meget betaler danske virksomheder i løn til it-medarbejderne - se listerne her
Overblik: Der er meget stor forskel på løn-niveauet for it-medarbejderne i de danske virksomheder. Få overblikket over, hvor lønnen er højest og lavest her.
CIO
SAP's nye nordiske direktør: "De seneste uger har jeg besøgt en del kunder her i Norden - og alle talte om at vende tilbage til en eller anden form for standard."
Det store ryk til cloud brød med mange års it-konsolidering og skabte komplicerede it-miljøer. Men nu peger kundernes kompas den anden vej, fortæller erfaren SAP-boss efter nordisk rundrejse.
White paper
It-sikkerheden afhænger af dig!
Du kender det sikkert. En kollega vil dele en fil med navne, mailadresser og andre personlige data fra jeres Salesforce database, med en partner i EU. Vedkommende beslutter at smide en Excel-fil i DropBox og sender et link til partneren til download. En anden kollega skal bruge en kundes bankoplysninger for at kunne lave en overførsel, så kunden sender selvfølgelig en e-mail med alle bankoplysninger. Ovenstående er blot to eksempler på det, der sker flere gange dagligt. Nemlig tilfælde hvor der skal deles følsomme oplysninger, hvor der er meget dårlig datasikkerhed. Det er en konstant stressfaktor for de sikkerhedsansvarlige i it. Derfor er det en absolut nødvendighed, at have de rigtige værktøjer og teknologier, for at gøre samarbejdet med andre virksomheder, så smertefrit som muligt. Det kan du læse mere om, hvordan du opnår i dette white paper.