Overgaard1654 Seniormester
25. marts 2019 - 14:01 Der er 5 kommentarer

Pixelfejl på IMG

hej. Har fornylig haft en ekstern harddisk som ikke kunne åbne filer - tror ikke den var helt i orden - men fik dog overført billeder/videoer direkte til ny ekstern harddisk. Hovedparten af billederne var ok - dog var der nogle med pixelfejl som stod som IMG-filer. Er der nogen der har  erfaringer med dette og eventuelt kunne hjælpe.
Slater Ekspert
25. marts 2019 - 14:14 #1
Når du siger "stod som IMG-filer", hvad mener du? Er det filtypen nu? Var det ikke filtypen før? Hvad åbner du dem med? Hvad mener du med pixelfejl?

.img-filer er ikke normalt billeder, men disk images - noget helt andet. Det betyder ikke du tager fejl, men det er lidt forvirrende hvordan det er sket, så hvis du kan give noget mere information vil det være rart.
Overgaard1654 Seniormester
25. marts 2019 - 17:51 #2
Harddisken med problemer var en jeg havde fået indleveret fra en bekendt, som jeg tidligere har lavet computer for. Kunne ikke åbnes umidlerbart så derfor blev den gendannet ved hjælp af " ICare data recovery pro".  Det lykkedes stort set, men enkelte billeder fremstod med pixel-fejl og det var iflg. min bekendte alle IMG-filer, som er billeder taget med mobilkamera.
milter Ekspert
25. marts 2019 - 18:24 #3
Noget tyder på, at der på den dårlige harddisk var ulæselige detaljer i nogle af billederne, og det er der nok desværre ikke noget at gøre ved. Det er lykkedes dig at genskabe de fleste billeder, så dit  " ICare data recovery pro" ser ud til at have gjort, hvad det kunne,  men ulæselige sektorer på harddisken kan ikke genskabes, hvis det skyldes fysiske skader på overfladen.
kurtba Ekspert
25. marts 2019 - 22:05 #4
Mange mobilkameraer kalder billeder for imgxxx.jpg, så img er en del af filnavnet, ej filtypen. Men  ellers enig med milter. Når man genskaber billeder fra en defekt harddisk, er det ikke ualmindeligt, at nogle af dem er så ødelagte, at det ser ud som om, at der er pixelfejl. Typisk vil det være noget i toppen eller bunden af billedet, som er ulæseligt og så bare optræder som streger og punkter. Umiddelbart findes der ingen metode til at genskabe disse billeder.
Overgaard1654 Seniormester
26. marts 2019 - 15:37 #5
https://picee.dk/sites/picee.dk/files/55641778_852517998414621_3203278543131770880_n.jpg

eksempel på billede ( se ovenstående link ) -  og tak for hjælpen
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Sådan migrerer du til SAP's nye ERP-platform S/4HANA på rekordtid: "Det står hurtigt klart, at det bliver fysisk umuligt at flytte alle kunder til en S/4-løsning inden 2025"
Danske SAP-kunder står for tiden over for valget om at skulle migrere til SAPs nyeste ERP-kerne SAP S/4HANA. Men hvilken tilgang skal du vælge, og hvor lang tid tager det egentlig at foretage en teknisk migrering af et ERP-system? Her er svaret fra it-leverandøren Itelligence, der har rundet 50 migreringsprojekter på verdensplan.
Computerworld
Huawei klar med patent på sit nye mobil-styresystem i ni europæiske lande
Den kinesiske mobilproducent Huawei er nu klar til at patentere sit nye styresystem til sine telefoner i ni europæiske lande.
CIO
Beslutningsprocesser, der slår ihjel
Men de fleste af os lever i en virksomhedskultur, hvor ingen er blevet fyret for at vælge IBM - og ingen er blevet fyret for at igangsætte endnu en analyse. Og man kommer måske et stykke vej med analyse. Men man kommer i mål med handling.
Job & Karriere
"Vi var fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet. "
"Da jeg var færdig med PhD´en så var vi fem mennesker, der fik 400 millioner kroner, et lokale på 12 m2 og et stempel fra Undervisningsministeriet. Så skulle vi bare have et nyt universitet op og køre på seks måneder. Det kalder jeg mit første start-up. Det blev til IT-Universitetet."
White paper
Sådan automatiserer du Service Management i den digitale tidsalder
EMA research afslører en voksende rolle for service management eller it-management teams. Både i forhold til at forbedre end-user oplevelsen og i forhold til at optimere it-performance generelt. Denne rolle for service management gør det, i stigende grad, til et strategisk innovationsben, som skal supportere løbende end-user behov. Samtidig skal der gøres opmærksom på effektiviseringer på tværs af it-initiativer, såsom change management og andre kritiske processer. I denne rapport kigger vi nærmere på, hvordan du kan skabe værdi med Micro Focus, og gøre det til en vigtig ressource for din it-organisation.