LS110 Novice
15. april 2019 - 08:01 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

Video afspilles ikke på motogp.com

Hej eksperter

Jeg ser videoer på motogp.com, uden problemer, men for 14 dage siden, har jeg ikke kunne starte nogen videoer mere.

Jeg trykker på den ønskede video og ender bare på en sort skærm, hvor videoen normalt starter op, den kan jeg ikke regne ud, hvad er der sket, det har jo virket upåklageligt, jeg kan se videoerne over mobiltlf….men altså ikke på PCén mere?

håb er der er en med en idé
på forhånd tak for hjælpen :-)

VH LS110
claes57 Ekspert
15. april 2019 - 08:32 #1
i browser, ryd op. Ctrl+Shift+Delete viser oprydningsvindue - du vil tømme cache, men ikke cookies og andre web-data.
Test igen - siden kræver login, så jeg kan ikke se, om der er problemer på den.
eurositi Ekspert
15. april 2019 - 09:15 #2
Hvis det stadig ikke virker, vil jeg foreslå, at du prøver at afinstallere Adobe Flash Player, hvis du har den installeret? Dette skulle gerne få MotoGP.com til automatisk at vælge browserens indbyggede HTML5 videoafspiller.
LS110 Novice
15. april 2019 - 11:54 #3
Jeg har ryddet op, men det er det hele, jeg kan ikke se at man kan udvælge sig Cache, så måske det hedder noget andet.

Jeg kører IE 11 / Win 10

Der er ikke installeret adobe flash player, men det er en firma pc, så der er meget Adobe, der er java ( NEMID) og billed / video fremviser er blot det der ligger standard.
og det har alle dage virket, også med motogp, og alt i youtube kører fint....så selv tænker jeg jo et eller andet enten vinget fra eller til, forkert.....ja, ved ikke

VH LS110
claes57 Ekspert
15. april 2019 - 12:15 #4
du skal ikke bruge IE - den er udgået. Jeg kunne godt tænke, at motogp har lukket for den. Som minimum så Edge - der kommer også en ny til maj, og den er klart bedre (Microsoft og Google i en slags samarbejde)
LS110 Novice
15. april 2019 - 13:24 #5
Hej Claes57

Det løste squ det hele, tusind tak for hjælpen.
Fremtidig browser er nu edge….der var vi lige langsom nok, til at følge med tiden - LOL

VH LS110
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Dansk iværksætter står bag et af Europas hurtigst voksende it-selskaber: Her er hele historien om hans op- og nedture
Det danske it-selskab Anytech365 leverer så høje vækstrater, at det er kommet med på Financial Times liste over de hurtigst voksende virksomheder i Europa. Her er historien om den danske iværksætter Janus Rægaard Nielsen, der har to konkurser bag sig og leder virksomheden fra Marbella.
CIO
SAP's nye nordiske direktør: "De seneste uger har jeg besøgt en del kunder her i Norden - og alle talte om at vende tilbage til en eller anden form for standard."
Det store ryk til cloud brød med mange års it-konsolidering og skabte komplicerede it-miljøer. Men nu peger kundernes kompas den anden vej, fortæller erfaren SAP-boss efter nordisk rundrejse.
White paper
Markedsanalyse: Sådan forbedrer EDI din samhandel
I en markedsundersøgelse fra august 2018 blev 300 retailers og producenter spurgt til, hvordan EDI og supply chain-teknologi hjælper dem med at forbedre deres samhandel. Det er ikke nogen hemmelighed, at konkurrenceforholdene er blevet skærpet i det seneste årti, og specielt priserne er udsat for øget pres. Dette betyder, at virksomheder hele tiden skal arbejde for at implementere mere effektive handelsprocesser. Heldigvis er der stadig forretningsområder, som er nemme at strømline ved hjælp af intelligente outsourcede løsninger. Ét af disse er den elektroniske udveksling af ordrer og fakturaer (EDI). I dette whitepaper kigger vi nærmere på de fem vigtigste områder, hvor EDI ifølge de 300 respondenter spiller en stor rolle i at forbedre virksomhedernes samhandel.