knuds21 Praktikant
15. april 2019 - 18:39 Der er 5 kommentarer

mit keyboard dur ikke når der kommer en lille opdatering

Mit keyboard dur ikke når der kommer en lille opdatering så jeg bliver nød til at genstarte den hved at bruge sluk knappen. PS det er en bærbar computer.
Idag er de sket 3 gange på cirka 4 timer.
claes57 Ekspert
15. april 2019 - 19:33 #1
Så ofte kommer der ikke opdateringer - det er noget andet, der er galt. Prøv at spore, hvad du laver og hvilke programmer, der kører. når den dør.

Keyboard er til at spille noder på, tastatur er til at skrive bogstaver på.
poko1 Ekspert
15. april 2019 - 20:36 #2
Du må godt kalde det Keyboard "nøglebord"
https://ibb.co/JB0HkBd
knuds21 Praktikant
15. april 2019 - 20:51 #3
når mit tastatur dør så kan jeg efter genstart gå ind og søge i windows menuen søg efter opdateringer og så siger den at der er en
poko1 Ekspert
15. april 2019 - 20:57 #4
Se efter om der er drivere der ikke er i orden i enhedshåndteringen
https://ibb.co/9ZPdFQ1
claes57 Ekspert
16. april 2019 - 08:52 #5
de eneste små opdateringer i windows er til viruskontrollen - prøv evt at installere en anden, og derefter slå windows defender fra.
Der er flere gode (du må kun have en på pc ad gangen) #1 på listen er en oplagt kandidat. https://www.top10bestantivirus.com/best-free-antivirus

Og tjek dine systemfiler - der kan være problem i nogle filer
https://support.microsoft.com/da-dk/help/4026529/windows-10-using-system-file-checker
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Dansk iværksætter står bag et af Europas hurtigst voksende it-selskaber: Her er hele historien om hans op- og nedture
Det danske it-selskab Anytech365 leverer så høje vækstrater, at det er kommet med på Financial Times liste over de hurtigst voksende virksomheder i Europa. Her er historien om den danske iværksætter Janus Rægaard Nielsen, der har to konkurser bag sig og leder virksomheden fra Marbella.
CIO
SAP's nye nordiske direktør: "De seneste uger har jeg besøgt en del kunder her i Norden - og alle talte om at vende tilbage til en eller anden form for standard."
Det store ryk til cloud brød med mange års it-konsolidering og skabte komplicerede it-miljøer. Men nu peger kundernes kompas den anden vej, fortæller erfaren SAP-boss efter nordisk rundrejse.
White paper
Markedsanalyse: Sådan forbedrer EDI din samhandel
I en markedsundersøgelse fra august 2018 blev 300 retailers og producenter spurgt til, hvordan EDI og supply chain-teknologi hjælper dem med at forbedre deres samhandel. Det er ikke nogen hemmelighed, at konkurrenceforholdene er blevet skærpet i det seneste årti, og specielt priserne er udsat for øget pres. Dette betyder, at virksomheder hele tiden skal arbejde for at implementere mere effektive handelsprocesser. Heldigvis er der stadig forretningsområder, som er nemme at strømline ved hjælp af intelligente outsourcede løsninger. Ét af disse er den elektroniske udveksling af ordrer og fakturaer (EDI). I dette whitepaper kigger vi nærmere på de fem vigtigste områder, hvor EDI ifølge de 300 respondenter spiller en stor rolle i at forbedre virksomhedernes samhandel.