Avatar billede lurup Ekspert
03. august 2019 - 22:46 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Film til dvd afspiller

Jeg har nogle film i dette format
TS Video File (VLC) (.ts)

Hvordan får jeg dem brændt på nogle skiver og lavet så de kan vises på en dvd afspiller ?
Avatar billede ErikHg Ekspert
03. august 2019 - 23:36 #1
Her er forhåbentlig en løsning:

https://www.youtube.com/watch?v=gRDFTMePTTY
Avatar billede eurositi Ekspert
04. august 2019 - 00:24 #2
TS (TransportStream) filer indeholder normalt MPEG2 eller H.264 video. Det er et typisk optageformat. De kan brændes til DVD som standard DVD Video med f.eks. Burnaware. Du finder gratisudgaven her: http://www.burnaware.com/download.html - Du lægger starter programmet og vælger, at du vil lave en DVD Video disk, hvorefter du indlæser TS-filerne og ilægger en blank DVD.

Du skal selvfølgelig lige være obs på, at DVD Video er en meget gammel standard, så hvis dine TS-filer har en pixelopløsning på f.eks. 1280x720, mister du noget billedkvalitet ved at lægge dem på DVD'en i dette format, fordi DVD video kun har en opløsning på 720x576 pixels.

Med mindre at DVD-afspilleren er absolut nødvendig, og TV'et er gammelt, ville jeg gå helt uden om den og bare kopiere filerne over på en USB-stick, som man kan stoppe i TV'et, hvorfra de kan afspilles.

Hvis der sidder en Chromecast i TV'et, kan du bare bruge appen Videostream for Chromecast (gratis) (https://getvideostream.com/download/#) til at streame enhver videofil uanset format fra din computer til TV'et.
Avatar billede puren Ekspert
04. august 2019 - 02:30 #3
programmet DVDfab
Avatar billede lurup Ekspert
05. august 2019 - 14:20 #4
1000 tak det virker 100%
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester