claes57 Ekspert
11. oktober 2019 - 12:57 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

v 8.0.0 på Samsung A5 2017

den kan ikke forbinde til update-serveren (til android updates / sikkerhedsopdateringer) - det døde 22 sep (jf telefonen selv)
Apps kan hentes uden problemer.
Hvad er galt med samsung server? eller er telefon bare så gammel, at de ikke gider længere?
wjens Professor
11. oktober 2019 - 15:18 #1
Det er et generelt problem for Samsung, omtalt i mange fora.
Måske dette kan hjælpe (jeg har ikke prøvet):
https://thedroidguy.com/2019/09/how-to-fix-samsung-galaxy-s9-will-not-update-to-latest-software-version-1097987
claes57 Ekspert
11. oktober 2019 - 16:26 #2
Tak, glad for, at jeg ikke er alene om det.
Smart Switch er lige prøvet - den sagde, jeg har SI1 og der ikke er nyere. Vil også teste de andre ting mht oprydning (dog ikke tilbage til fabriksindstillinger - det gider jeg ikke)
claes57 Ekspert
13. oktober 2019 - 09:33 #3
Samsung har fået styr på deres server i dag, og det ser ud til at virke igen. 👍
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan: Fem måder at sikre dine medarbejdere på hjemmekontoret
Gennem de seneste år har arbejde hjemmefra vundet langt større gehør, selv i relativt traditionelt indstillede virksomheder, og med Covid-19 blev det i perioder en uomgængelig del af hverdagen. Men alt tyder på, at et langt mere fleksibelt arbejdsliv er kommet for at blive, også når corona slipper sit greb. Hjemme er medarbejderne – og i særdeleshed de systemer og data, de har adgang til – imidlertid langt mere udsatte for cyberangreb end bag virksomhedens firewall og andre sikkerhedsforanstaltninger. På den ene side er der altså behov for let og fleksibel adgang til centrale værktøjer og en udstrakt grad af self-service. På den anden side er det helt afgørende at sikre medarbejder, data og systemer mere grundigt end hidtil – også udenfor virksomhedens eget netværk. I denne hvidbog kan du læse mere om, hvordan værktøjerne i RSA SecurID Access kan være med til at løfte opgaven.