magger Praktikant
27. januar 2020 - 23:52 Der er 2 kommentarer

Sync af kalender fra Outlook til iOs kalender

Jeg synes, jeg kan mindes, at jeg tidligere har kunnet få importeret/sync’et alle aftaler fra min arbejdskalender i Outlook til kalenderen på min iphone - men nu kan jeg simpelthen ikke se hvordan. Kan nogen hjælpe? Skal kun sync’e fra arbejskalender/Outlook til iphone - ikke tilbage igen.

Pft!

/Magger
stjans Professor
28. januar 2020 - 06:04 #1
Hvad er det for en kalender du har i outlook ?

Exchange ?

Kræver det et certifikat fra arbejdsgiver - eller ?

Hvad sker der, når du forsøger at oprette kalenderen på din Iphone ?
Thomas S Ekspert
28. januar 2020 - 11:16 #2
du skal oprette mailsynkroniseringen på din iphone - men så kun vælge kalender. Husk også at tjekke i indstillinger, at din standardkalender er din "private" kalender, ellers synkroniserer du fra din iphone til din arbejdskalender
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
PA Consulting ser store muligheder i ny ejer: "Vi er på en god rejse både i Danmark og globalt," siger direktør Søren Knudsen
Interview: "Vi er gang med et meget stærkt 2020. Vi har en ret klar plan. Jacobs giver os en masse muligheder," siger PA Consultings danske direktør, Søren Krogh Knudsen, om selskabets nye ejer, der inden længe overtager 190 danske medarbejdere.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Hyperkonvergeret infrastruktur: Få det bedste fra on-premise og cloud
Det står stadig mere klart, at cloud ikke er løsningen på alle udfordringer. Høje og ofte uigennemskuelige omkostninger er én årsag – omfattende krav til standardisering er en anden. Det efterlader organisationen i et limbo, hvor det kan være svært at finde den rette balance mellem cloudløsninger og det on-premise baserede datacenter. I denne hvidbog kan du få inspiration til, hvordan du opbygger en hyperkonvergeret infrastruktur, der opfylder kravene til hurtig skalering og forretningsmæssig agilitet med XaaS.