christian Juniormester
13. marts 2020 - 20:02 Der er 8 kommentarer

Min Pc crasher og siger "start PXE over IPv6"

Hej !
Jeg har et problem med at min computer fryser i ca 30-60 sekunder og nogle gange crasher den efterfølgende. Når den crasher lukker den ned også kommer der en skærm op, hvor der står "Start PXE over IPv6".

Jeg havde samme problem for nogle måneder tilbage, hvor jeg også skrev herinde(https://www.computerworld.dk/eksperten/spm/1031427). Jeg troede jeg løste problemet med nu er det kommet tilbage.

Er der nogen som har haft samme problem? Eller har i nogle forslag til en løsning må i meget gerne skrive det.

På forhånd tak!
ErikHg Ekspert
13. marts 2020 - 21:27 #1
Prøv at studere denne video:

https://www.youtube.com/watch?v=4TSFq8EEf6w
christian Juniormester
13. marts 2020 - 21:35 #2
Det kunne godt være det kunne løse mit problem : )

Men der hvor han vælger "relaterede indstillinger" der er der ingen ting på min pc.... jeg måske Windows indstillingerne er blevet lavet om siden : (

Har du nogen ide om hvordan jeg gør det?
christian Juniormester
13. marts 2020 - 21:38 #3
Nu har jeg fundet ud af det, og gjort som ham i videoen : )


Men når min computer fryser kører C-drevet på 100% så tvivler på at det har noget med internettet at gøre.
ErikHg Ekspert
13. marts 2020 - 21:48 #4
Jeg kan desværre ikke svare på det. Men det er jeg meget sikker på, at der er andre på eksperten der kan (og vil).
220661 Ekspert
13. marts 2020 - 21:58 #5
Din disk har det ikke godt er min vurderong
ErikHg Ekspert
13. marts 2020 - 22:20 #6
I tilfælde af at SSD´en er defekt så er her et udvalg:

https://www.proshop.dk/SSD?b=samsung~a-data&pre=0

Jeg har valgt Samsung for jeg har selv tre SSD´er at dette mærke. To i min stationære og en i min bærbare, men der findes mange andre mærker.
christian Juniormester
13. marts 2020 - 23:08 #7
Skal C-drevet være en SSD eller kan jeg bruge en HHD?
ErikHg Ekspert
14. marts 2020 - 00:45 #8
En SSD er at foretrække, da den er væsentlig hurtigere end en HDD. Den bør minimum er på 250 GB men gerne mere. Mine SSD´er er alle på 500 GB.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Coloplasts it-direktør: GDPR har givet de it-kriminelle et nyt værktøj til at angribe os
Interview: Det er ikke kun på plads og kapacitet, at sundhedssektoren lige nu er udfordret. De sikkerhedsansvarlige har også fået en del mere at se til gennem et kaotisk 2020. "Cyberkriminelle har opdaget, at der er en hel masse værdi i denne her datatype. Enten som afpresningsmulighed eller som viden, de kan udnytte til noget," siger CIO i Coloplast, René Rasmussen. Læs første artikel i serien om perspektiver fra sektoren, der er de it-kriminelles nye guldkalv
Computerworld
Bill Gates har en løsning: Sådan undgår vi klimakatastrofen
Klumme: Bill Gates vil gerne redde verden. Intet mindre. Og som alle store it-folk regner han baglæns. Politikerne er mest optaget af, hvad der kan lade sig gøre, og hvad de kan skabe flertal for. Men Bill Gates har set på klimakatastrofen, og hans budskab er klart.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.