Paw Winther Mester
19. marts 2020 - 21:08 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Mangler filter for "rækker" i pivottabel

Jeg har en Pivottabel, hvor jeg har sat 3 felter ind som "Rækker", og sat feltindstillingerne til at vise elementmærkater i tabellarisk format. På den måde har jeg de 3 "felter" i henholdsvis kolonne A, B og C. Ligeledes har jeg tilføjet 3 felter som Værdier, hvor den er sat til at tage summen. Således har jeg værdierne som sum i kolonne D, E og F.

Som det er nu står overskriften i kolonne A som "Rækkemærkater", og ikke "Hovedgruppe" som det felt jeg har tilføjet her heder. Hvordan ændre jeg dette?

Her ud over er det kun i kolonne A at jeg har mulighed for at filtrer hvilken poster jeg vil se. Jeg ved fra andre pivottabeller at jeg burde kunne have filter på både kolonne A, B og C. Hvordan tilføjer jeg det?
Jeg ved godt jeg alternativ kunne bruge muligheden for at indsætte et "Udsnit" til de enkelte felter, men af hensyn til øvrige formler i arket, vil jeg meget gerne have den anden løsning. Se evt. følgende fil:
https://1drv.ms/x/s!Aos3rO_WbfrspGB5eGVNY2YSQW1Z?e=wsjMNL

Venlig hilsen
Paw Winther
xl-Enthusiast Ekspert
19. marts 2020 - 21:32 #1
Er det ikke bare PivotTable, Design, Report Layout, Show in Tabular Form?
Paw Winther Mester
19. marts 2020 - 21:58 #2
Det er jo fantastisk når løsningen er så simpel :-)

Mange tak
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
PA Consulting solgt for milliard-beløb: 190 ansatte i København følger med i købet
Det amerikanske teknologi-selskab Jacobs overtager konsulenthuset PA Consulting. Med i købet følger 190 medarbejdere i København. Handelen rummer ‘mange spændende muligheder,” lyder det fra direktør Søren Krogh Knudsen.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.