Holm Praktikant
28. marts 2020 - 17:14 Der er 2 kommentarer

Computer sletter apps

Hej.
Min søn har en HP stationær spillecomputer. Den er Ca. 6 måneder gammel.
Når computer har været lukket ned efter alm.brug, så har den slettet nogle af de spil-apps den har når den startes op igen og apps skal downloades på ny.
Hvorfor gør den det.
Har søgt mange steder for svar men kan ikke finde løsningen. Kan nogle herinde give mig et svar.

Mvh
Thomas
milter Ekspert
28. marts 2020 - 18:01 #1
Du har placeret dit spørgsmål under rubrikken "Apps til iOS". Du mener vel, at din søn har hentet programmer, som kan bruges på en Windows computer?

Hvordan ved I, at programmerne er forsvundet? Har I ledt efter dem på computeren, og hvis ja, hvordan så?

Kan du fortælle os, hvor I/han har hentet de spil?
Holm Praktikant
29. marts 2020 - 14:05 #2
Hej.
Tak fordi du svarer.
Viste ikke hvilken kategori jeg skulle sætte det under men ja du har ret det er programmer der er hentet til brug på Windows computer.

Jeppe (min søn) har ledt efter programmerne denne PC, overførsler, Windows og der er de ikke.

Dem som forsvinder er appen Discord som bruges til at snakke med andre,
App til Roblox som bruges så han kan spille online
Han henter dem over Google Chrome.

Det er et problem som er megatræls så igen tak for din hjælp

Mvh
Thomas
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Corona skaber bølgegang i Canons danske printforretning: "Vi er nede med 18 procent, men det kunne have endt meget værre"
Canon danske printforretning er bølget frem og tilbage siden landets nedlukning i marts. Nu lyder nedgangen på 18 procent, men administrerende direktør Kim Nielsen er fortrøstningsfuld. "Det kunne have endt meget værre," fortæller han.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Optimér netværket til håndtering af hybrid- og multicloud infrastruktur
I januar 2020 konstaterede Gartner, at cloudcomputing var blevet ”The New Normal” – og op gennem året gjorde Covid-19 det endda helt essentielt at være i stand til at drifte infrastrukturen helt eller delvist fra skyen. Situationen har tvunget virksomheder til hastigt at omstille eller gentænke deres driftsstrategi, og hybride infrastrukturmodeller er nu mere udbredte end nogensinde før. Men mange har også været nødt til at erkende, at den stigende kompleksitet – i særdeleshed på det netværks- og sikkerhedsbaserede felt – stiller helt nye krav til de organisationer, der anvender dem. Denne hvidbog går i dybden med nogle af de mest udbredte udfordringer, som disse transformationsscenarier stiller din organisation overfor. Den giver et solidt bud på, hvordan en netværkshub baseret på Interxion-teknologi gør det muligt at gentænke og optimere netværksinfrastrukturen. Særligt med henblik på at optimere den til at kunne håndtere en hybrid- eller multicloudbaseret infrastruktur.