Bowedk Praktikant
15. april 2020 - 15:47 Der er 2 kommentarer

WordPress, ACF flexible + Wiosyg eller Gutenberg?

Hey kloge hoveder!

Som titlen beskriver, leder jeg efter, hvad folk anbefaler. Jeg driver til dagligt et lille webbureau, hvor fokus er at udarbejde skræddersyede WordPress temaer/løsninger lavet fra bunden af.

Til det, har jeg udarbejdet et lille tema, der indeholder lidt boilerplate, så jeg sparer lidt timer hver gang, der kommer en ny kunde, på at skulle opsætte alle filerne, strukturen osv..

Det fik sit første rigtige startskud, da jeg skulle lave min egen webbureau hjemmeside. Siden hen, er der sket en masse med temaet, ikke at det er blevet større, men optimeret. (Har nogen lyst, sender jeg det gerne, imod feedback:))

Jeg er dog nu nået til et punkt, hvor jeg måske skal overveje endnu engang at ændre hele temaet og benytte mig af ACF + Gutenberg. Jeg synes dog, at det føles sindssygt rodet, hvis man sammenligner dette med ACF flexible, med seamless på og pænt opsat. Måske er jeg den eneste? Jeg vil meget gerne høre, hvad folk tænker lige netop om dette, og om de selv har taget skridtet til Gutenberg, eller ligesom mig, som ikke føler særlig meget for det?
Bowedk Praktikant
15. april 2020 - 15:48 #1
Direkte link til den omtalte webbureau side: http://bo-we.dk/
stjans Professor
16. april 2020 - 08:43 #2
Jeg ville holde mig fra Gutenberg.

Det er min mening, at Gutenberg aldrig er blevet den succes, der var tiltænkt; langt de fleste bruger andre buildere.

ACF er en mulighed; det er Beaver eller Divi builders også.

Langt de fleste "glade amatører" ønsker at bygge i frontend nu - og med WYSIWYG mulighed.

Siden er i øvrigt nydelig :-)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Så mange millioner betaler Knowit for Creuna: Dansk Creuna-boss bliver chef for ny Knowit-organisation med 100 ansatte
Interview: Roar Nissen skal efter mere end 13 år hos Creuna stå i spidsen for den samlede danske afdeling i det kommende Knowit Experience-selskab. Bliv klogere på planerne, efter den norske Knowit-koncern har købt Creuna, her.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan kan du arbejde effektivt uanset tid, sted og type af enhed
Hvad nu hvis dit arbejde, din information, dine processer og teknologien bag ved, var organiseret på en måde så det passede til din organisation – alt sammen guidet af en intelligent udgave af det digitale arbejdsrum? Det er visionen bag Atea og Citrix´s samarbejde med digital workspace – en smartere og mere effektiv måde at arbejde på. I dette whitetpaper kan du derfor læse om, hvordan du kan skabe et mere effektivt og brugervenligt arbejdsrum uanset tid, sted og enhed. En løsning der på en gang er både enkel og som sætter brugeren i centrum.