Jjn Juniormester
21. april 2020 - 11:35 Der er 6 kommentarer

"varekort"

Hej,

Kan der ud fra en vareliste med div. info og stregkode oprettes et printvenligt "varekort" med kun nogle af informationerne ?

Mvh J
Paulius Novice
21. april 2020 - 14:02 #1
en mulighed vil være at opsætte en udskriftsområde, hvis kolonnerne som skal printes står i ved siden af hinanden, det gøres ved at trykke "sidelayout" ; "udskriftsområde" ; "angiv udskriftsområde".

alternativet, som er nok smartest, kan du jo lave en makro som flytter de nødvendige kolonner over i et nyt faneblad og derefter kan du printe derfra.
kim1a Ekspert
21. april 2020 - 19:18 #2
Jeg ville lave en anden fane med den opsætning du ønsker. Så vil jeg vælge en nøgle (f.eks. varenavn eller stregkoden) som så er mit opslag for at finde resten af informatioerne.

På den måde kan du skrive i A1: Varenummer
I B1 skal du så vælge varenummer, enten med en foruddefineret liste, eller også fri indtastning (eller måske stregkodescanner)

Så kan du i C1 f.eks. skrive:
=lopslag(B1;[tabellen med dine varer];2;falsk)

Formlen slår B1 op i den tabel du angiver, kigger efter værdien i forreste kolonne og returnerer data to kolonner ved siden af.
Jjn Juniormester
22. april 2020 - 10:17 #3
Jeg ville gerne have følgende med sat op i følgende rækkefølge:

Varenummer
Varetekst
min. lager
Stregkode

Jeg syntes ikke umiddelbart jeg kan få den til at trække over fra ark 1.
Jan K Ekspert
22. april 2020 - 10:58 #4
LOPSLAG er løsningen som anført i #2.

Hvis du vil have dine informationer i A, B, C og D kolonnerne i varekortet, og Varenummeret i A-kolonnen i varelisten kan dit LOPSLAG se ud som følger

=LOPSLAG(A2;Vareliste;x;FALSK)

hvor vareliste er det område i det første ark, der indeholder dine data og x repræsenterer nummeret på den kolonne, du vil have tilbage. Denne formel skal stå i hver af kolonnerne B til D i arket med varekortet med skiftende kolonnenummer.
Jan K Ekspert
22. april 2020 - 10:59 #5
Der kan dog være et problem med stregkoden, hvis den er sat ind som et billede.
Jjn Juniormester
22. april 2020 - 11:22 #6
Okay jeg må prøve igen 👍
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Tirsdag kårer Microsoft de bedste partnere i Danmark: Proactive og Delegate fører feltet an med flest nomineringer
Landets ypperste Microsoft-partnere bliver tirsdag hædret af Microsofts danske ledelse. 20 virksomheder har fået en indbydelse til det prestigefyldte arrangement. Her er et overblik over, hvem der er blevet nomineret.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
White paper
Fri medarbejdermobilitet - med digital bodyguard
Om at gå fra adgangsstyring på personniveau til adgangsstyring på desktopniveau. I takt med at flere og flere medarbejdere arbejder remote og logger på jeres systemer og netværk uden for virksomhedens sikkerhedsværn, risikerer de at efterlade døren til forretningen på klem. Dermed bliver endpoints som pc’ere, Mac’s og servere et oplagt mål for hackere, som vil ind i virksomhedens infrastruktur. I blandt sker det også, at medarbejdere udnytter deres privilegerede adgangsrettigheder til skadelige formål. Det er derfor mere aktuelt end nogensinde at rette opmærksomheden mod jeres endpoints og de rettigheder, der ligger her.