Avatar billede Mido Novice
20. maj 2020 - 07:12

Ang. Elevplads, Datatekniker med speciale i infrastruktur eller programmering

Hej derude,

Jeg vil gerne hører jeres synspunkt på et mindre/kendt emne herinde. Emnet er Datatekniker med speciale i infrastruktur eller programmering

Det er sådan at jeg er en 20 årige ung mand, som pt. er på jagt efter en elevplads relevant til at færdiggøre min uddannelse jeg er i øjeblikket ved at dygtiggøre mig på Frederiksberg TEC, hvor jeg studerer Data og Kommunikation.

Det jeg søger er enten en Datatekniker med speciale i infrastruktur eller speciale i programmering
Jeg hælder dog mere mod infrastruktur da jeg har læst en del kommentar omkring programmering er lidt overfladisk.

Jeg vil meget gerne se en kommentar fra folk som har kendskab til Datatekniker med speciale i infrastruktur, er det noget i kan anbefale?, bliver det kedeligt efter hånden? og er den retning værd at vælge? er den svær? osv osv..

Som sagt jeg går på Frederiksberg TEC, og grundforløb 2. og her er uddanelsen meget overfladisk og jeg kan ikke anbefale folk til at vælge den dsv. ihvertfald ikke på Frederiskberg, har også hørt at den ved Ballerup skulle være ligeså ringe..

Forresten er det mit første opslag herinde :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester