pesna Praktikant
20. juni 2020 - 19:15 Der er 5 kommentarer

Hvilken oplader

Hej

Jeg leder efter en ekstra oplader til min mobiltelefon. Desværre ser det ikke ud til, at det pt. er muligt at købe en original. Men hvordan forholder det sig lige - kan jeg bruge alle opladere - eller hvordan er det lige med volt og ampere?

Den originale oplader er med USB C - og der står følgende Output Voltage 5.0 V DC 2.0 A 20.0 W samt 10.0 V DC 6.5 A 65.0 W (Teknologien kaldes SuperVOOC 2.0)

Jeg har en gammel Huawei SuperCharge oplader liggende, hvor der står: Output:5V - 2A OR 4.5V - 5A OR 5V - 4.5A - vil den kunne bruges - eller?
ErikHg Ekspert
20. juni 2020 - 19:54 #1
Jeg tør ikke komme med et svar på dit spørgsmål, men vil i stedet advare dig mod at købe et eller andet stykke billigt skrammel, for der er opladere af tvivlsom kvalitet, der er direkte farlige, på grund af opbygningen - de kan nemlig bryde i brand.
Nedenstående link bør du gennemse:

https://www.dr.dk/nyheder/penge/kontant/dine-mobilopladere-kan-vaere-livsfarlige
pesna Praktikant
20. juni 2020 - 20:03 #2
Jeg vil helt klart også foretrække en original men producenten er åbenbart forholdsvis ny på det europæiske marked - så det er ikke lige sådan, at få en original oplader.
Slater Ekspert
20. juni 2020 - 20:06 #3
Der er ikke noget problem i at bruge den oplader, hvis den ellers passer til. I værste fald vil den bare ikke være lige så hurtig som den oprindelige.

Jeg har set lidt varierende meninger omkring om det kan være skadeligt at benytte en oplader med højere ampere - f.eks. en 3A lader til en telefon lavet til 2A. Nogle mener det er totalt uskadeligt, andre at det kan skade, an på hvordan telefonen er lavet. Men her understøtter begge samme ampere, så det burde være totalt ufarligt.
kurt54 Ekspert
20. juni 2020 - 21:09 #4
#1 -  Billigt skrammel findes  - Det gør dyrt skrammel også  - Apple har tilbagekaldt en del opladere.

Passer usb stikkene  skal det principielt du - varitioner i opladetid forekommer - endog så meget at opladere ikke altid kan følge med  forbruget - der findes app der overvåger det - det er selvfølge lidt frustrerende at skulle slukke for skærmen for at opladeren skal kunne oplade.
ErikHg Ekspert
20. juni 2020 - 21:14 #5
#4 Det er rigtigt at der  også findes dyrt skrammel, men der er dog en lidt større sikkerhed for at produktet er ok, rent sikkerhedsmæssigt, hvis det ikke er fra "20 kroners markedet". Det nytter jo ikke, at hele hytten risikerer at brænder ned på grund af en billig oplader.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Wingmen Solutions fortsætter den stejle vækstkurve trods corona: Hæver overskuddet med 120 procent
Wingmen Solutions fastholder de eksplosive vækstrater trods corona-pandemien. Det viser selskabets nye regnskab, hvor overskuddet er mere end fordoblet. "Det er fantastisk, at vi er kommet igennen et år med corona på den her måde," lyder det fra topchef Kåre Christensen.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed? Har en af dine kunder eller leverandører for nyligt bedt dig om at udveksle elektroniske dokumenter (EDI)? Så hent dette whitepaper og få et overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele producenter og grossister som dig kan se frem til, når du investerer i EDI til din forretning.