Jørgen Andersen Seniormester
01. juli 2020 - 18:21 Der er 8 kommentarer

Sagemcom fast 3890V2

Kan denne router fungere trådløs med Windows xp, den fungerer fint med Windows 10.
puren Ekspert
01. juli 2020 - 21:03 #1
fejlen ligger nok i WPA2 som først blev en del af windows xp i Service pack 2
Jørgen Andersen Seniormester
01. juli 2020 - 22:33 #3
Det handler om en bekendt som har en ældre stationær som kører xp, jeg vil prøve at undersøge om den har sp 2, jeg melder tilbage.
Jørgen Andersen Seniormester
07. juli 2020 - 10:59 #4
Jeg har fået fat i en Asus router der skal tilsluttes med rj45, den tilsluttede jeg  sagemrouteren den fandt xp og skrev at der er internetadgang, den startede med at downloade 9 opdateringer, men jeg kan ikke komme på nettet på grund af sikkerhedsproblemer, hvis jeg klikker på gå på alligevel skriver den at Windows ikke administrerer wifi og derfor ikke kan komme på nettet, hvordan løser jeg det?
milter Ekspert
07. juli 2020 - 18:02 #5
Har hans/hendes XP-maskine tidligere haft fejlfri internetadgang? Hvis ja, hvornår gik det så galt?

Har du prøvet at koble din vens XP-maskine direkte til den Sagemcom fast 3890V2 med RJ45-stikket?

Hvis fejlmeddelelserne dukker op i en browser, så kan problemet ligge der. Jeg kunne med en masse krumspring få min gamle XP-maskine til at åbne de fleste websider indtil for et par år siden, men det blev til sidst for besværligt, så den røg på lossepladsen. Måske det er på tide, din bekendst PC skal samme vej :-)
kurt54 Ekspert
07. juli 2020 - 19:44 #6
Hvis den mest bliver brugt på internettet er muligheden også at installere en linux - en browser f.eks firefox er stort set ens at bruge på linux og windows. Og mange linuxer kører udemærket på 'XP' hardware - hvad en moderne windows ikke gør.
Jørgen Andersen Seniormester
16. juli 2020 - 18:47 #7
Jeg har fået den på nettet med en netgear a6100 wifi usb adapter, men den vil ikke åbne noget pga sikkerhedsproblemer, jeg har prøvet at klikke på åbn alligevel, og prøvet at lukke firewall, men det hjælper ikke, nogen gode ide'er eller skal jeg se i øjnene at xp med sp3 er for gammel?
Jørgen Andersen Seniormester
17. juli 2020 - 09:45 #8
Jeg takker for svarene, men må give Milter ret, XP er ikke god på internettet, jeg lukker hermed spørgsmålet.
Vh. Jørgen Andersen.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester





Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.