goglov Mester
02. juli 2020 - 20:45 Der er 3 kommentarer

Fil nægter at vise sig på skrivebordet.

Fil der hedder: Bender NOTE 2.xx 83.docx ligger i skrivebordsmappen forsvinder fra skrivebordet.
filen manifestere sig på skrivebordet med ~$ender NOTE 2.xx 83.docx så længe jeg har kaldt den fra pladsen i skrivebordsmappen.  Lukker jeg filen, så forsvinder den på skrivebordet. Den VIL ikke eksistere på skrivebordet.
Mit skrivebord er overfyldt med vigtige link og uundværlige program henvisninger og de holder alle fint deres plads?
Jeg har forsøgt at oprette en ny fil med det samme navn og flytte indholdet over i den. Det hjælper i et par dage og så forsvinder den også fra skrivebordet. Men den ligger skam stadig i skrivebordsmappen
Jeg bruger Windows 10
Har nogen en ide til hvordan jeg kan få filen til at blive på skrivebordet og på den anviste plads?
puren Ekspert
02. juli 2020 - 21:07 #1
når du bruger word så laver word en midertidig arbejdes fil som hedder noget a la det du skriver, så det den fil du åbner du skal smide ud på skrive bordet
Thomas S Ekspert
03. juli 2020 - 10:40 #2
det lyder som om du har udvidet skrivebord til en skærm som du ikke kan se - har du måske 2 skærmkabler forbundet mellem din pc og din skærm?
Prøv at trykke på windows-flaget og "p" (samtidigt) og vælg "kun pc skærm" - så kan det være der dukker flere filer op
goglov Mester
03. juli 2020 - 21:31 #3
Tak for svar.
Da jeg startede computeren her til morgen var filen (trylle trylle) dukket op igen på skrivebordet. Alt var såre vel lige til jeg havde arbejdet et stykke tid og skulle bruge filen. Så var den væk igen. Den ligger stadig trygt og godt i skrivebordsmappen.

Nej. Filen har ikke forputtet sig på andre skærme. Jeg køre kun den samme.
Nye forslag til hvad jeg kan gøre?
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Lenovos seneste budget-basker kan det hele - man skal dog leve med en alt for synlig svaghed
Computerworld tester Lenovos Ideapad 5. Maskinen er stærk, prisen er skarp og designet er vellykket. Men der er stadig en god grund til at springe modellen over.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Få arkitekturen på plads uden omfattende specialtilpasninger eller kodefærdigheder
I dette whitepaper får du en indsigt i KMDs WorkZone informationsplatform til private og offentlige virksomheder. Med WorkZone kan du modellere din specialiserede forretningsunderstøttelse entitet for entitet, opgave for opgave, proces for proces, så informationsarkitekturen flugter meget præcist med krav og ønsker. Og fordi KMD WorkZone er baseret på standardkomponenter og bliver driftet af KMD, er der altid styr på sikkerhed, governance og compliance. Dette whitepaper beskriver, hvordan KMD WorkZone fungerer som navet i en samlet informationsarkitektur på tværs af systemlandskabet og de enkelte fagløsninger. KMD WorkZone til understøttelse af eksempelvis Case Management, Records Management, Content Management, Contract Lifecycle Management og en række andre datadiscipliner uden behov for omfattende analyse, modellering eller konfigurationsprojekter.