Kasper Praktikant
08. juli 2020 - 08:51 Der er 2 kommentarer

Fordel elementer i grupper efter længde og antal

Hej
Jeg ønsker at få mit Excel ark til at sortere elementer ud fra deres længder.
Jeg ønsker at kunne kopiere en række elementer samt deres længde ind i Excel, jeg har så en kolonne hvor jeg eks. skriver 22 m, 6 stk. Så skal arket sortere alle elementer ud i grupper, til det der kommer tættest på 22 m. og maks. 6 elementer i hver gruppe.

Jeg håber i forstår hvad jeg mener, og at i kan hjælpe mig med at finde ud af hvordan- og om det overhovedet kan lade sig gøre :)

Mvh.
Kasper
L_Amtoft Juniormester
08. juli 2020 - 11:34 #1
hvis du skriver 22 m i én kolonne (længde) og 6 stk. i næste kolonne (stk.) kan du klare det med den indbyggede filter-funktion.
Kasper Praktikant
08. juli 2020 - 14:14 #2
Tak for svar Amtoft.
Jeg syntes at jeg har forsøgt med filter-funktionen, men jeg kan ikke få den til at fordele elementer som jeg ønsker det i grupper ud fra den værdi jeg angiver :(
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Lenovos seneste budget-basker kan det hele - man skal dog leve med en alt for synlig svaghed
Computerworld tester Lenovos Ideapad 5. Maskinen er stærk, prisen er skarp og designet er vellykket. Men der er stadig en god grund til at springe modellen over.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Hybrid infrastruktur giver Jutlander Banks medarbejdere mere tid til kunderne
Hos Jutlander Bank sørger den nye, hybride infrastruktur fra HPE for, at bankens kunderådgivere i dag kan bruge væsentlig mere tid hos den enkelte kunde. I denne kundecase kan du få indsigt i hvordan IT-chef Kim Meling Christensen har oplevet samarbejdet med Atea og HPE – samt hvilke kundevendte fordele og muligheder for automatisering som det har givet.