hansuwe Novice
20. juli 2020 - 23:32 Der er 5 kommentarer

HP 6510 "i baglås"

Jeg har en HP 6510 tre-i-én blækprinter. Den er gået i baglås på den måde,
at den kun vil vise: Een eller flere patroner er beskadiget, installér eller erstat
de berørte patroner.
De normale "knapper" på displayet vises ikke. Jeg kan ikke få den ud af denne tilstand. Har først forsøgt at udskifte den viste beskadigede patron (gul) med en ny original - det gjorde ikke indtryk.
Har så prøvet at indsætte den oprindelige installations-CD i PCen og forventede, at der ville være en sektion for opdatering / reparation. Men det er der ikke.
Jeg tør ikke bare slette hele printerprogrammet via kontrolpanelet.
Kan nogen genkende den situation og give et tip, hvordan jeg skal "kilde" printeren / dens program, så den reagerer mere normalt, dvs viser kontrolknapperne på displayet. Tak for vejledning. / Hans Uwe
poko1 Ekspert
21. juli 2020 - 09:35 #1
Det ville ellers være en god ide at afinstallere den! Og prøve forfra så du kan konstatere om Printeren ikke er defekt.
hansuwe Novice
21. juli 2020 - 11:46 #2
Tak for hurtigt svar. Det mærkelige er, at denne "tre i én" printer godt kan bruges
til at kopiere og scanne - men altså ikke printe, fordi den "tror", at der er en defekt
eller uoriginal patron isat. OK, jeg prøver så at af-installere programmerne
(det ser ud til, at der er et hovedprogram og nogle mindre tilføjelser) og så starte forfra. Jeg har jo heldigvis den oprindelige / originale CD.
Mvh., Hans Uwe
ErikHg Ekspert
21. juli 2020 - 13:59 #3
#2 Man behøver ikke at have den originale CD, fordi driverne er tilgængelig på producentens hjemmeside - i dette tilfælde HP. Yderligere kan der komme nye opdaterede drivere. Har man f.eks. haft Windows 7 som styresystem, er det ikke sikkert at driverne passer til f.eks. Windows 10. Men jeg kan forstå ud fra det du skriver at printeren har virket, men for en sikkerheds skyld: gå ind på HP´s hjemmeside, find din printermodel og download de aktuelle drivere, så er du sikker :-)
hansuwe Novice
05. august 2020 - 18:19 #4
Tak for forslagene hidtil. Jeg har af-installeret programmet / driverne fra min PC
og har hentet en ny runde drivere for HP 6510 fra HP på nettet. Med noget besvær fået det installeret - MEN: printeren er stadig "vrangvillig". Også med den nye driver-pakke i PCen  vil den ikke vise betjeningsknapperne på sit display. Der er ellers forbindelse mellem PC og printer, pr. USB -kabel. Jeg kan "kigge printeren
i kortene" og se status-meldinger, bl.a. meldingen om, at der er noget galt med én patron, den gule. Jeg kan også styre scanning af et forlæg på glaspladen og få resultatet ( .jpg -file ) overført / gemt på PCen, til videre forarbejdning.
Men når jeg anmoder om print af en dokument-side som vises på PCens skærm,
så nægter den.
Fordi der ikke vises betjeningsknapper på displayet kan jeg heller ikke få en kopi
af et emne, der ligger på glaspladen. Såvidt jeg kan forstå, må der være en lokal fejl i printeren. Ved at kigge nøje i HP's Print Doctor er der ikke nogen gode råd for denne situation.
Kender nogen en mulighed for, at man kan rette i printerens program ?
Hilsen fra Hans U.
ErikHg Ekspert
05. august 2020 - 18:51 #5
Jeg vil tvivle meget på at et sådan program findes. Producenterne - ingen nævnt, ingen glemt - har en tilbøjelighed til ikke at være særlig interesseret i at brugerne skal kunne fixe problemerne selv.
Der findes dog steder hvor de ordner printere der er blevet "syge". Hermed mener jeg ikke at de er rigtig syge, men de prøver at få brugerne til at smide deres gamle printer ud, og købe en ny i stedet.

Jeg har fundet et link.

https://www.danskprinterservice.dk/?gclid=EAIaIQobChMIg__yoMKE6wIVciB7Ch0Efw7xEAAYAyAAEgJSO_D_BwE

Desværre tror jeg ikke at det kan betale sig at få foretaget en eventuel reparation af printer, og det er jo også det som producenterne ved.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Blandt 18.000 indberetninger om databrud er menneskefejl den mest almindelige: Sådan undgår din virksomhed de mest basale databrud
18.000 anmeldelser om databrud er tikket ind hos Datatilsynet siden siden GDPR-loven trådte i kraft. "Mange af de fejl, som vi ser, beror på relativt banale fejl,” lyder det fra tilsynets it-sikkerhedspecialist Allan Frank. Se her, hvordan du relativt nemt kan undgå dem.
Computerworld
Verdens tredjestørste smartphone-producent blacklistes af Trump-administrationen
Smartphoneproducenten Xiaomi er blandt de ni nytilkomne på Trump-administrationens sorte liste over kinesiske virksomheder, som amerikanerne ikke længere må investere i.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.