birdbrain Mester
04. august 2020 - 11:18 Der er 7 kommentarer og
1 løsning

combobox

Er det mon muligt at låse en combobox, således der kun kan vælges en tekst fra den tilknyttede tabel. Dette for at det ikke skal være muligt at skrive en "fritekst" i boksen, som giver kludder i de tilknyttede opslag.
store-morten Ekspert
04. august 2020 - 11:50 #1
Er det en combobox på arket eller på en Userform?
Kan du evt. bruge en liste i en celle?
birdbrain Mester
04. august 2020 - 14:07 #2
det er på arket
store-morten Ekspert
04. august 2020 - 14:15 #3
Kender du til liste i en celle?
birdbrain Mester
04. august 2020 - 15:06 #4
Er ikke lige klar over, hvad du mener :-)
birdbrain Mester
04. august 2020 - 15:09 #5
Har været ved at kigge i egenskaber på comboboxen, men kan ikke finde ud af om jeg af den vej kan sikre teksten fra listen.
Hvis du mener rullelister, kan jeg ikke bruge den, da jeg skal have mulighed for at rydde skemaet med en makro.
store-morten Ekspert
04. august 2020 - 21:12 #6
birdbrain Mester
05. august 2020 - 13:42 #7
Tak for det fremsendte. Da teksten i listen/comboboxen er en del at skemaet, var det netop en løsning til, kun at få den eksakte tekst (præperater, hvor alle ord starter med stort) fra den underliggende tabel med.
I løsningen med listen, er det stadig muligt at skrive med småt, og i comboboxen kan der også efterlades navne, som ikke fremgår af tabellen.
birdbrain Mester
13. august 2020 - 07:59 #8
lukker uden optimal løsning :-(
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Anne Marie Engtoft Larsen gør klar til at rejse til USA som Danmarks nye tech-ambassadør: "Jeg har glædet mig helt vildt"
Interview: Om få dage drager Anne Marie Engtoft Larsen til Silicon Valley, hvor hun indtager embedet som Danmarks nye tech-ambassadør. "Mit mandat bliver at at fokusere på, hvordan vi skaber handling," siger hun i sit første interview som Danmarks tech-ambassadør.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Har du evnerne og værktøjerne til at reagere hurtigt nok på nye input?
Det er uden tvivl et centralt succesparameter at have evnen og værktøjerne til at kunne reagere hurtigt og effektivt på vildtvoksende markeder. Vi har i løbet af 2020 lært, at der kan ske store ændringer, så derfor handler det især om at kunne handle hurtigere end nogensinde før. Det kræver i høj grad om at kunne tænke, analysere og organisere sig på nye måde og til nye markeder. Det handler om at være omstillingsparat, og det kræver i den grad både indsigt, en klar strategi og at organisationen kan anvende teknologi og data i nye sammenhænge. Forventningerne til værktøjerne og evnerne stiger, når de enkelte forretningsområder har brug for aktuelle data, og med de rigtige platforme og værktøjer bliver din virksomhed klædt på til, at kunne reagere hurtigere end nogensinde før. I dette whitepaper kan du, med udgangspunkt i en række IDC-analyser og modeller, få et tydeligt overblik over, hvordan en moderne analytics platform kan hjælpe din organisation.