NUNU Praktikant
06. august 2020 - 11:37 Der er 4 kommentarer

ændret checksum efter download

Jeg har brugt  googles cloud til mine billeder. Efterfølgende har jeg haft brug for at downloade dem igen. Jeg bruger duplicate cleaner for at rense ud i alle mine billeder, men de billeder som er blevet downloaded bliver ikke længere "forstået" af programmet. Heller ikke andre duplicate finder programmer "forstår" nu billdederne. Jeg har lagt mærke til at f.eks "vægten" af billederne er ændret en smule efter download. Hvis det er tilfældet  kan man jo ikke bruge clouden! Kan nogen fortælle mig hvad det er der sker?
MVH Nunu
claes57 Ekspert
06. august 2020 - 11:45 #1
der er et valgt mht googles billeder - mellem at gemme i oprindelig kvalitet (og få begrænset plads), eller lade google komprimere billeder og få langt mere (vist nok ubegrænset) plads.
Du har sikkert valgt komprimeret.
Blød trafikant Professor
06. august 2020 - 14:21 #2
#1 har ret. De fleste vælger af den grund ubegrænset lagerplads, selvom det går ud over billedkvaliteten. Er der nogen der har erfaring med at gemme billeder i oprindelig kvalitet, og så tjekke om disse filer også ændres? Det skulle nemlig ikke undre mig.
claes57 Ekspert
06. august 2020 - 14:49 #3
har selv onedrive som primær, men et billede på google drev ukomprimeret har samme MD5 checksum som det, der ligger lokalt/onedrive
Blød trafikant Professor
06. august 2020 - 15:03 #4
#3: Tak for info!
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Anne Marie Engtoft Larsen gør klar til at rejse til USA som Danmarks nye tech-ambassadør: "Jeg har glædet mig helt vildt"
Interview: Om få dage drager Anne Marie Engtoft Larsen til Silicon Valley, hvor hun indtager embedet som Danmarks nye tech-ambassadør. "Mit mandat bliver at at fokusere på, hvordan vi skaber handling," siger hun i sit første interview som Danmarks tech-ambassadør.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan vinder de etablerede virksomheder med digital transformation
For virksomheder der forbereder sig på at gennemgå en digital transformation, hvor Customer Experience er en central faktor, så har der aldrig været mere på spil end nu. Digital disruption truer med at ændre måden legacy virksomheder driver forretning på. Etablerede virksomheder udfordres af nye virksomheder, som mestrer det hurtigt udviklende digitale landskab. Kunder forventer en nem oplevelse og de vil kunne drage nytte af de samme digitale kanaler, som de bruger til at kommunikere med venner og familie med, til at kommunikere med virksomheder. Denne guide har vi designet til at hjælpe Enterprise virksomheder, der er i de tidlige stadier af deres digitale transformation, de organisationer vi kalder Digital Transformers – til at forstå de bedste næste skridt baseret på deres unikke profiler og hjælpe dem med at benchmarke mod deres konkurrenter.