10. august 2020 - 08:58 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Virtuel SQL service (?) til skift fra trusted til standard connection?

Jeg har en applikation, der kun kan forbinde til en MS-SQL server via en trusted connection. Nu vil jeg gerne have den til at forbinde til en SQL server der er placeret off-site og uden domaine-trust osv. Dvs. jeg vil gerne have den til at lave et klassisk login med id/pwd, men det understøtter applikationen som sagt ikke.
Kan jeg på nogen måde sætte noget ind i mellem, der kan fungere som en slags virtuel SQL service, og som forwarder alle kald til den reelle SQL server med det id/pwd jeg konfigurerer?
arne_v Ekspert
10. august 2020 - 15:31 #1
Hvilket API bruger den applikation?

Det er ret normalt at kunne angive username/password i connection string. Og hvis connection string hyentes fra en konfigurations fil, så kan det nemt sættes.
10. august 2020 - 16:31 #2
Det er et ERP system, hvor man umiddelbart kun kan angiver SQL server og db navn.
I mellemtiden har jeg fundet nogle skjulte indstillinger, der faktisk gøre det muligt at skifte alligevel :-)

Nu mangler jeg bare at få åbnet i nogle firewalls, så skulle det gerne kunne lade sig gøre.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
IBM fortsætter offensiv opkøbsstrategi: Køber en af de største og ældste multicloud-leverandører i USA
IBM opkøber cloud-virksomheden MSP Taos. Det er blot det seneste opkøb fra IBM i jagten på de store cloud-giganter og falder i tråd med IBM's offensive hybrid cloud-strategi.
Computerworld
Verdens tredjestørste smartphone-producent blacklistes af Trump-administrationen
Smartphoneproducenten Xiaomi er blandt de ni nytilkomne på Trump-administrationens sorte liste over kinesiske virksomheder, som amerikanerne ikke længere må investere i.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.