misskielgast Praktikant
10. august 2020 - 17:04 Der er 4 kommentarer

Hjælp til messenger (facebook)

Er der nogen mulighed for at videresende en hel (lang) messenger samtale?
Situation:
Min kæreste er kommet til at slette vores samtale på messenger ved en fejl - og det er altså en lang samtale, med både tekst, billeder og videoer i - som har stor værdi for ham. Kan jeg på nogen måde sende min (videresende fx) eller kan han genskabe den? Han har mac og Iphone 10.....
På forhånd tak...
poko1 Ekspert
10. august 2020 - 17:36 #1
Du kan kopiere fanerne trin for trin og ligeledes Billederne
Træk musen hen over højreklik vælg kopier,
claes57 Ekspert
10. august 2020 - 17:39 #2
glipper det, så bare hent det fra backup - det er ligesom en forsikring - skal aktiveres før det kan tages i brug.
misskielgast Praktikant
10. august 2020 - 17:49 #3
Claes57 - Kan det så gøres når det er sket? Altså hvis det aktiveres nu når skaden er sket? Og hvis ja - hvor og hvordan gør man det?
claes57 Ekspert
10. august 2020 - 18:13 #4
backup er noget, man laver FØR evt skader - ligesom forsikringer tegnes FØR skader. Bare en lære til livet - backup er en god ting at have og have styr på FØR noget går i udu på pc. Man kan ikke tegne en kaskoforsikring på en bil, der ligger totalsmadret i et vejkryds, men havde man forsikringen på plads før man kørte galt, så var man ikke så ilde stedt.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Se billederne: Her er det tophemmelige spiondatacenter på Amager
På sydspidsen af Amager ligger Sandagergård, der huser et hemmeligt datacenter tilhørende Forsvarets Efterretningstjeneste. Datacentret, der er bygget med hjælp fra amerikanske NSA-agenter, driver et avanceret spionværktøj, der er brugt til at spionere mod danskere.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Hybrid infrastruktur giver Jutlander Banks medarbejdere mere tid til kunderne
Hos Jutlander Bank sørger den nye, hybride infrastruktur fra HPE for, at bankens kunderådgivere i dag kan bruge væsentlig mere tid hos den enkelte kunde. I denne kundecase kan du få indsigt i hvordan IT-chef Kim Meling Christensen har oplevet samarbejdet med Atea og HPE – samt hvilke kundevendte fordele og muligheder for automatisering som det har givet.