Avatar billede Jørgen Andersen Seniormester
15. august 2020 - 11:09 Der er 6 kommentarer

wifi

Mit smart tv er hoppet af mit wifi,og kan ikke finde det igen, mine andre enheder fungerer fint på wifi, både på 2.4 og 5, er der noget jeg kan prøve?
Avatar billede poko1 Ekspert
15. august 2020 - 12:25 #1
Prøv at gå i kontrolpanelet Vælg Enheder og Printer Tilføj en enhed!
https://ibb.co/HYzwY7B
Avatar billede claes57 Ekspert
15. august 2020 - 12:29 #2
hvis de 2 frekvensers wifi hedder det samme, så omdøb den ene af dem (sæt fx bare e -2 efter 2,4GHz) og lad tv søge på navnet på 2,4GHz. Hos mig er det printeren, der ikke kan finde ud af det når de to wifi har samme navn.
Avatar billede Jørgen Andersen Seniormester
15. august 2020 - 12:35 #3
Der er jo ikke et kontrol panel på smart tv, jeg kan gå i indstillinger og vælge trådløs netværk, det har før kunnet ses der, men er forsvundet.
Avatar billede Jørgen Andersen Seniormester
15. august 2020 - 12:49 #4
Før det hoppede af kunne man se både 2.4 og 5 GHz og vælge, det var samme password, men nu kan jeg slet ikke se noget netværk.
Avatar billede poko1 Ekspert
15. august 2020 - 12:50 #5
I #1 henvises til Computers kontrolpanel-
I mit Samsung går jeg i indstillinger netværk Tilsluttet!

https://ibb.co/PFQ8SVJ
Avatar billede poko1 Ekspert
16. august 2020 - 10:34 #6
Fandt du en løsning?
Hvilket TV?
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.