01. september 2020 - 19:54 Der er 8 kommentarer

åbning af drev.

Jeg skulle se en film her til aften. Men så stødte jeg på et problem drevet vil ikke ud, så cd`en kan komme med ind. Jeg har prøvet alt stort set, er der nogle kloge hoveder der kan hjælpe mig. Der er ikke et lille hul, som man kan åbne den manuelt. Jeg er stået af. ! :)
milter Ekspert
01. september 2020 - 20:06 #1
Prøv at læse det her:

https://www.lifewire.com/fix-dvd-bd-cd-drive-that-wont-open-or-eject-2626113

Og ja, du skal også læse alt det om at bruge en papirclips :-)
ErikHg Ekspert
01. september 2020 - 20:51 #2
Her er der en lille video om emnet:

https://www.youtube.com/watch?v=tgatBVzXH5M
02. september 2020 - 16:10 #3
ErikHg. Det hjælper ikke meget på det her. Jeg har en HP probook. Alt er blevet gået igennem, Jeg kan ikke få den til at åbne. Der er ikke noget galt, bærbaren er ny og disken har aldrig været ude. Så der kunne komme en cd i. Der er ikke et skjult hul på siden heller. :)
ErikHg Ekspert
02. september 2020 - 17:11 #4
Hvis du oplyser hvilken model der er nøjagtigt er tale om, må man kunne finde manualen på nettet. I denne manual tror jeg der står hvorledes man åbner CD-skuffen hvis ikke den kan ved tryk på udløserknappen.
Jeg har selv en HÅ bærbare Elitebook 8460p. På denne sidder skuffe i venstre side og ved siden af udløserknappen er der det lille hul til udløsning af skuffen.
Bemærk det som milter skriver om papirclipsen i #1.
kurtba Ekspert
02. september 2020 - 23:02 #5
Jeg tænker noget helt alternativt. Er der overhovedet et dvd drev i den? Jeg har lige slået flere forskellige HP Probook op, og ingen af dem havde dvd drev. Den findes i mange afskygninger, så nok også nogen med dvd drev, men hvis den fåes både med og uden dvd drev, vil der i dem uden sidde et blinddæksel i stedet for. Så er det måske derfor, at der ikke er noget hul til at åbne drevet med.
Kan du se et dvd drev i enhedshåndtering?
ErikHg Ekspert
02. september 2020 - 23:31 #6
Ja det er ikke alle bærbare der er født med optisk drev. Min HP har jeg købt brugt og i den er der optisk drev. Den er imidlertid så gammel at den blev født med Win 7 så den er fra senest 2015. Nu kører den med Win 10 uden problemer. Et eksternt optisk drev koster ikke en formue.
kurt54 Ekspert
02. september 2020 - 23:57 #7
Kan det ses i stifinder ? så højreklik og vælg skub ud -
Eller kig efter det i diskhåntering og tjek det har et drevbogstav -
Kan det ses i enhedshåndtering ?
kurtba Ekspert
04. september 2020 - 21:56 #8
Sebastian - vi er vist flere, som savner noget reaktion fra dig. Vi prøver at hjælpe dig og har stillet flere spørgsmål, så ville det være rart, hvis du kom på banen igen.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Forebyg kritiske angreb med moderne autentifikation
Det er nemmest at forebygge kritiske cyberangreb, når medarbejderne kun tilgår data og systemer i sikkerhed bag firewall og øvrige sikkerhedsforanstaltninger. Virkeligheden er imidlertid, at medarbejderne – særligt siden foråret 2020 – i dramatisk stigende omfang arbejder hjemmefra, på alle tider af døgnet og fra enheder ejet af både dem selv og af virksomheden. Det sætter din sikkerhedsinfrastruktur under pres, og en af de mest effektive modforholdsregler er en moderne autentifikationsløsning, så kun rette vedkommende får adgang til forretningskritiske systemer og data. Det kan du læse mere om i denne hvidbog, som også går i dybden med, hvor, hvordan og under hvilke omstændigheder en sådan løsning kan indgå som et effektivt element i din samlede cybersikkerhedsindsats.