FOOS Praktikant
07. september 2020 - 15:35 Der er 1 kommentar

Opgradere en Synology NAS

Hi jeg vil gerne udskifte min 211j med 2 tb til en 220+ med 4 tb. skal jo gerne forsætte de tidligere raid1 data.
Er der nogen der ved hvordan jeg gør det.
ole_madsen Ekspert
07. september 2020 - 16:00 #1
Der findes masser af faldgruber, men også guides. En simpel søgning giver masser af guides: https://www.google.com/search?q=synology+migrer+til+ny+nas&oq=synolo&aqs=chrome.1.69i59l2j69i57j69i60l5.2255j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Den øverste er Synologys egen, der burde dække alle tilfælde, hvis man nærlæser den. Alle de andre guides jeg har set, dækker kun en snæver situation, og kan derfor være fatal at følge...

Men i bund og grund afhænger det af om du kører DSM6 på den gamle, og hvor meget du har konfigureret på den. Har du ikke konfigureret ret meget (eks. bruger den primært til at gemme filer, og bruger kun 2-3 af de programmer der fås til), så vil du slippe lettest over det hele, ved simpelthen at grundkonfigurere den ny, og kopiere al data over via netværket.

Har du som jeg, masser af konfigurationer og programmer, er du formentlig tvunget over i at bruge HyperBackup til at overføre konfigurationerne og data.

DSM Migration Assistent er der også noget der hedder - det bliver fremtiden. Men desværre understøtter den ikke 211j...
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Mystikken breder sig om pludselig fyring af Waoo-topchef efter alvorlige beskyldninger: Selskabet er fuldkomment tavst
Mystikken breder sig om årsagen til, at Waoo med øjeblikkelig virkning har fyret topchef Jørgen Stensgaard. Spørgsmålene hober sig op, men der er total tavshed hos Waoo og selskabets bestyrelse, der ikke vil stille op til interview. Her er hvad, vi ved.
Computerworld
TDC ruller gratis fiber ud til 5.100 danske husstande - se adresserne her
TDC går i gang med at udruller fiber til tusindvis af danske husstande i Odens, Nordsjælland og Storkøbenhavn. Se hvor TDC’s gravemaskiner kommer forbi med tilbud om gratis fiber-opkobling.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Styrk medarbejdernes arbejdsgange – på både kontoret og fra køkkenbordet
Fleksible arbejdsformer og produktivitet fra hjemmekontoret er kommet for at blive, og det har understreget behovet for velfungerende møde- og samarbejdsformer. Mange samarbejdsplatforme er imidlertid både usikre, ustabile, besværlige at anvende og med en så utilstrækkelig lyd- og billedkvalitet, at det tapper teamet for kræfter, hæmmer effektiviteten og kan gøre det svært at følge med eller træffe en beslutning. I dette whitepaper kan du læse, hvordan Cisco Webex ggør det muligt at afholde velfungerende onlinemøder med både få og rigtig mange deltagere – og med sikkerhed for, at ingen uvedkommende følger med.