13. september 2020 - 11:40 Der er 2 kommentarer

Hdmi 240hz

Jeg har købt en Asus tuf skærm som kører 240hz,
Men når jeg skifter til 240hz, så sætter skærmen ud.
Jeg har ikke dp på min pc, men det er et geforce Gtx165, som skulle understøtte det på hdmi.
Nogle bud?
eurositi Ekspert
13. september 2020 - 12:37 #1
HDMI findes - lige som DisplayPort - og andre standarder i forskellige versioner/generationer. Det er selvsagt nødvendigt, da kravene til datahastighed hele tiden vokser.
Så hvis dit HDMI-kabel f.eks. er version 1.3 eller 1.4, skal du købe et HDMI 2.0 (eller højere) for ikke at "ramme muren". Det er formentlig et HDMI-kabel af cirka denne type, du skal ha' fat i: https://www.av-cables.dk/hdmi-kabler/ultra-high-speed-hdmi-2-1-kabel-8k-60hz-1-5-m.html
- Du kan se, at det understøtter 4K opløsning med en opdateringsfrekvens på 240 Hertz.
ole_madsen Ekspert
13. september 2020 - 12:37 #2
Det er forholdsvis nyt at kunne køre 240Hz på HDMI - det kræver at både skærmindgang og PC udgang understøtter det - og det er langt fra altid.

Men HVIS det er tilfældet, kræver det selvfølgelig også at kablet understøtter det: https://www.amazon.com/240hz-hdmi-cable-Electronics/s?k=240hz+hdmi+cable&rh=n%3A172282

Jeg vil gætte på det er dit problem... - hvis ikke det er skærmindgangen.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Akut mangel på chip tvinger verdens største bil-producenter til at drosle ned for produktionen af biler
Flere af verdens største bil-producenter er tvunget til at drosle ned for produktionen på grund af mangel på chip, som de ikke kan få leveret.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Cisco Umbrella: Sådan udvikler truslerne sig netop nu
Hver eneste dag håndterer de mere end 30 datacentre under Cisco Umbrella mere end 240 milliarder forespørgsler fra 190 lande. Det giver sikkerhedseksperter hos Cisco Talos et enestående datagrundlag for at kortlægge, hvordan cybertrusselsbilledet udvikler sig. I dette whitepaper kan du læse, hvordan trusselsbilledet har udviklet sig hen over 2020. Men – endnu vigtigere – om, hvordan din organisation bedst forbereder sig på at håndtere truslerne i tiden der kommer.