Lars Novice
15. september 2020 - 20:25 Der er 2 kommentarer

HVORDAN OVERFØR JEG OPTAGELSE FRA MIN GAMMEL TV BOKS TIL DEN NY TV BOKS

For mange år siden fik jeg sammen med min abonnement hos YOUSEE  en gratis TV BOKS hvor jeg har optaget noget film jeg vil gerne se igen. Den TV BOKS er blev gammel og kan ikke mere. Den gå ofte i BOOT MÅDE og så kan jeg se en film og så  gå boksen  i BOOT MÅDE igen for nogen dag.Det kan tag 2-3 dag ind jeg kan se en af mine film, og på gå den igen i BOOT MÅDE. Som kend giv YOUSEE  ikke længere fri TV BOKSER, De salg dem eller ikke engang. De leje dem for 360kr. om år. For at spar købt jeg en brugt CLINT DC1 TV BOKS. Jeg  har  scannet alle YOUSEE kanaler jeg kan se på min fjernsyn og jeg har også lært at optag film fra min fjernsyn til min CLINT DC1 BOKS ved at brug en hard disk i  boksen USB  port. Mit problem nu er om jeg kan overfør det gammele film jeg har ootaget på min gammel SAMSUNG TV BOKS til min CLINT DC1. Jeg vil vær taknemlig hvis nøgen kan hjælp mig, fordi jeg vil ikke gå klip af mine klassisk  gammele film på min gammel SAMSUNG TV BOKS. På forhånd tak. Lars
220661 Ekspert
16. september 2020 - 11:34 #1
Jeg mener ikke du kan flytte dem og afspille dem på den anden boks.Filerne er krypteret så de kun kan afspilles på den boks de er optaget på.
ink Ekspert
16. september 2020 - 13:48 #2
Mener at kunne huske, at jeg engang flyttede harddisken fra en YouSee boks til en anden YouSee boks (samme model). Så kunne jeg afspille. Køb en brugt boks magen til din på “den blå avis”. Enig i at filerne er krypteret, så en overførsel til andet medium er næppe mulig.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Anne Marie Engtoft Larsen gør klar til at rejse til USA som Danmarks nye tech-ambassadør: "Jeg har glædet mig helt vildt"
Interview: Om få dage drager Anne Marie Engtoft Larsen til Silicon Valley, hvor hun indtager embedet som Danmarks nye tech-ambassadør. "Mit mandat bliver at at fokusere på, hvordan vi skaber handling," siger hun i sit første interview som Danmarks tech-ambassadør.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Skab værdi med det samme med Cloud SIEM
Opsporing og respons er to kritiske punkter i den igangværende rejse mod at forbedre din virksomheds sikkerhed. I takt med at trusselslandskabet bliver mere og mere komplekst, så vil en effektiv sporing og responsprogram hjælpe dig med at se truslerne tidligt, og minimere chancen for at angrebet lykkes – kan du undvære det? I dette whitepaper viser vi dig, hvordan du allerede kan se værdien efter få dage og ikke uger eller måneder.