Mikkel Sander Novice
18. september 2020 - 10:24 Der er 1 kommentar

Hjælp til at hive sidste værdi på hver medarbejder i Google Sheets

Hejsa

Jeg har dette ark med data fra et tidssystem. Jeg har brug for at kunne finde og hente indholdet af felterne med fed tekst ud for AHT. F.eks. i September måned er det kolonnen ED. Det er altid sidste værdi ud for hver medarbejder, men linjeantallet for den enkelte medarbejder kan variere.

Jeg har haft lidt blandet succes med disse 2 metoder:
=INDEKS(PuzzelDAT!DO3:DO1000;SAMMENLIGN(E4;PuzzelDAT!DC3:DC1000;1))

Her virker det, men jeg kan ikke få den til at være præcis, så hvis en medarbejder ikke har arbejdet en måned, så hiver den typisk en forkert medarbejder med samme efternavn. Så her skal jeg have den til KUN at hive data, hvis det er præcist det samme indhold som E4 - men samtidigt hive den sidste værdi den kan finde med det resultat (omvendt sortering).


=SUM.HVISER(PuzzelDAT!DO:DO;PuzzelDAT!DC:DC;E4;PuzzelDAT!DG:DG;"Total")

(Her vil den ikke regne med den type af værdi som står i feltet - det virker hvis jeg retter til et simpelt tal - f.eks. 2, men altså ikke med de her "tidsværdier" 0:21:20 f.eks. - Jeg har prøvet om jeg kan konvertere til tal og lignende, men uden held - og det vil jeg også helst være foruden.


https://docs.google.com/spreadsheets/d/1RFhWcRlkOTHf8JB3PqEvlBwibLKaBQe2ldpGhuJPCM0/edit?usp=sharing
Mikkel Sander Novice
18. september 2020 - 10:24 #1
Data findes ude i Juni+Juli+August+September
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Vælg den rigtige løsning til produktion af forretningsdokumenter
ERP-løsninger er fremragende til at give overblik og holde rede på forretningskritiske data – men omvendt notorisk ufleksible og svære at anvende til udformning og tilpasning af rapporter og forretningsdokumenter. I denne hvidbog kan du læse en grundig gennemgang af fordele og ulemper ved de tre dominerende løsninger på markedet, der bygger bro mellem ERP og dokumenthåndtering.