Butterfly Ekspert
21. september 2020 - 07:05 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

LOPSLAG med flere kriterier

Godmorgen
Kan jeg lave et lopslag med flere kriterier?
Eller
Kan jeg indbygge noget i en sum.hviser, hvor "summen" er en tekst?
Min sum.hviser ser sådan ud
SUM.HVISER(ugevis!G:G;ugevis!A:A;I3;ugevis!D:D;H3)
ugevis!G:G = tekst (uge-år), f.eks. 31-20
Juul Seniormester
21. september 2020 - 08:06 #1
kim1a Ekspert
21. september 2020 - 08:27 #2
Hvad står der i I3 og H3?

Jeg forstår ikke helt hvad du vil opnå. Hvor kommer opslaget ind i billedet?

Hvis du vil kombinere tekst så er &-tegnet din ven. Hvis du vil lave opslag på f.eks. år og måned, så lav en hjælpekolonne i datasættet med &.
Butterfly Ekspert
21. september 2020 - 13:47 #3
hej kim1a
I kolonne I står der et varenr. i kolonne H står der en startdato for produktion af det varenr. uge-år, f.eks. 31-20
Hvor sætter jeg & ind?
kim1a Ekspert
21. september 2020 - 14:46 #4
Hvad er det du skal regne ud?

Lige nu summerer du vel kolonne G for et varenummer og en bestemt startdato. Hvis det er tekst der står i G så giver det ikke mening. Hvis du kun har en linje med et bestemt varenummer og startdato og blot ønsker teksten i G til den specifikke kombination, så laver du i datasættet fanen i Ugevis en kolonne der sætter kolonne G og I sammen. I række 2 f.eks. G2&"-"&I2 så har du på den måde noget unikt at slå op efter. Jeg har indsat en bindestreg for at højne læsevenligheden. Nu kan du så lave et opslag på samme måde: lopslag(celle med varenummer&"-"&celle etc etc
Butterfly Ekspert
22. september 2020 - 08:48 #5
Jeg skal regne nogle kostpriser ud, og det er meget kompliceret. Salgsplanten er til salg uge 27-20, den er startet uge 20-20, den er startet som stikling. Stikling slut uge 20-20, og den er startet 18-20 fra en moderplante, så det er noget med at regne baglæns.
Men nu lykkedes det.

Mange tak for hjælpen
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Derfor er SAP ramt af kæmpe nedtur trods stor stigning i indtjeningen
ComputerViews: Mægtige SAP’s markedsværdi er på et øjeblik styrtdykket i den største enkeltstående nedtur for selskabet siden 1999. Selskabet er krise. Se her hvorfor.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Styrk virksomheden med en effektiv omkostningsstrategi
Det har aldrig været mere påkrævet at kaste et kritisk blik på virksomhedens indkøbs- og omkostningsstruktur og undersøge, hvilke processer og aftaler, der kan optimeres. Det gælder både i almindelighed – en optimeret omkostningsstruktur kan trods alt aflæses direkte på bundlinjen. Men det er særligt kritisk for de mange virksomheder, der ser ind i et marked præget af stigende usikkerhed som følge af manglende transparens og af usikkerheden om, hvilke konsekvenser pludselige politiske indgreb kan få for afsætnings- og konkurrencesituationen. Der er eksempelvis store potentielle gevinster at hente ved at bygge velfungerende strukturer omkring indkøb og samarbejde med underleverandører. Blandt andet i form af realtidsbaseret indsigt i omkostningsstrukturen, herunder i potentialet for forbedringer, samt i form af en styrket forsyningskæde.