Nissum Praktikant
23. september 2020 - 18:02 Der er 2 kommentarer

Skal skifte navn på mappe men den vil ikke

Når jeg højre clicker på den mappe jeg skal have skiftet navnet på, siger den at der er en fil i mappen som er åben men kan ikke finde ud af hvilken, for når jeg går ind og kigger efter om der er en af fillerne som er åben er der ikke nogen som er åben
kurtba Ekspert
23. september 2020 - 21:37 #1
Har du prøvet at genstarte computeren, så alt der evt. har fat i filen gerne skulle slippe den.
Hvis det ikke hjælper, så prøv at flytte filerne en af gangen til en anden mappe. Så bør den protestere, hvis du forsøge at flytte en fil, som er i brug, og derved kan du finde synderen.
thomas_bk Guru
24. september 2020 - 08:36 #2
I windows, i hvert fald før i tiden, kunne de 'preview' funktioner i fil explorer nogen gange ske at blokere filen.
Så det er et forsøg værd at slå disse fra.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Apples nye iPhone er bygget til fart og stil: Så gode er iPhone 12 og iPhone 12 Pro
Computerworld tester: IPhone 12 og iPhone 12 Pro er bygget til fart og til at se godt ud. Varen leveres stilsikkert, men noget er overset i farten.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Hybrid infrastruktur giver Jutlander Banks medarbejdere mere tid til kunderne
Hos Jutlander Bank sørger den nye, hybride infrastruktur fra HPE for, at bankens kunderådgivere i dag kan bruge væsentlig mere tid hos den enkelte kunde. I denne kundecase kan du få indsigt i hvordan IT-chef Kim Meling Christensen har oplevet samarbejdet med Atea og HPE – samt hvilke kundevendte fordele og muligheder for automatisering som det har givet.