Morten_Jepsen Juniormester
27. september 2020 - 11:36 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Filoversigt

Hej Eksperter.

Jeg har fundet et Excel ark der burde generere en filoversigt, jeg ved godt der findes "hent Data" i Excel - men det virker ikke umiddelbart, Den fil jeg har fundet er der kommet et problem med, filen liger her:  https://we.tl/t-P4aX0l4F1f

Jeg har en sags-mappestruktur hvor jeg i hver sagsmappe ønsker at have denne fil for at kunne lave en filoversigt. Den skal naturligvis kunne opdateres ved at trykke på knappen, så jeg kan se nye filer, ændringsdatoer osv. (hvilket jeg mener den kan vise, jeg har afprøvet den da jeg fandt den, men det er noget siden....

Håber nogen kan hjælpe.

VH Morten
thomas_bk Professor
28. september 2020 - 07:32 #1
Morten_Jepsen Juniormester
28. september 2020 - 07:59 #2
@Thomas_bk
Tak for det, men som skrevet virker PG løsningen ikke rigtig, Jeg kan desværre ikke sætte et billede ind der viser mit skærmbillede, men der kommer bare en sort firkant på skærmen, det burde være en dialog-boks. Og Excel "låser" og må lukkes via jobliste.
falster Ekspert
28. september 2020 - 12:23 #3
Er det ændringen her, du er "ramt" af?

http://www.cpearson.com/Excel/FolderTree.aspx

Hvis din er en helt anden, kunne du overveje at prøve den.
Morten_Jepsen Juniormester
28. september 2020 - 18:07 #4
@falster
Takker 👍
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Mystikken breder sig om pludselig fyring af Waoo-topchef efter alvorlige beskyldninger: Selskabet er fuldkomment tavst
Mystikken breder sig om årsagen til, at Waoo med øjeblikkelig virkning har fyret topchef Jørgen Stensgaard. Spørgsmålene hober sig op, men der er total tavshed hos Waoo og selskabets bestyrelse, der ikke vil stille op til interview. Her er hvad, vi ved.
Computerworld
TDC ruller gratis fiber ud til 5.100 danske husstande - se adresserne her
TDC går i gang med at udruller fiber til tusindvis af danske husstande i Odens, Nordsjælland og Storkøbenhavn. Se hvor TDC’s gravemaskiner kommer forbi med tilbud om gratis fiber-opkobling.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan vinder du større anerkendelse for din sikkerhedsindsats
De fleste IT-sikkerhedsansvarlige oplever undertiden, at topledelsen ikke helt forstår og anerkender de kritiske cybersikkerhedsorienterede udfordringer, virksomheden skal håndtere. Ja, man fornemmer måske endda, at situationens alvor slet ikke trænger igennem på direktionsgangen.