Torn Novice
30. september 2020 - 18:48 Der er 2 kommentarer

Tastatur HJÆLP / Bluetooth tastertur, Maginon BT-1

Hej

Jag har et problem, jag kan ikke huske hvordan jeg tilslutte mit Bluetooth tastertur, Maginon BT-1

Er der en der kan hjælpe????

Billede nedenstående:

https://www.google.com/search?q=maginon+bt-1&tbm=isch&ved=2ahUKEwiw36TCqJHsAhWLzioKHfXhBSQQ2-cCegQIABAA&oq=maginon+bt-1&gs_lcp=CgNpbWcQAzIECCMQJzIECCMQJzIECAAQGFDbxgdY4s4HYMP4B2gAcAB4AIABmgGIAZ8FkgEDMC41mAEAoAEBqgELZ3dzLXdpei1pbWfAAQE&sclient=img&ei=krR0X7DOAYudqwH1w5egAg#imgrc=DOlXYI0zXeiKUM
ink Ekspert
30. september 2020 - 20:36 #1
På Windows10 går du i indstillinger og tilføjer en Bluetooth enhed. Måske er der en knap på tastaturet du skal trykke på for at parre enheden med din PC.
kurtba Ekspert
30. september 2020 - 21:28 #2
Måske er svaret er i denne brugervejledning
http://download2.medion.com/downloads/anleitungen/bda_md86624_dk.pdf
Så vidt jeg husker, var Medion tastaturet fra Maginon.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Derfor er SAP ramt af kæmpe nedtur trods stor stigning i indtjeningen
ComputerViews: Mægtige SAP’s markedsværdi er på et øjeblik styrtdykket i den største enkeltstående nedtur for selskabet siden 1999. Selskabet er krise. Se her hvorfor.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan: Beskyt virksomheden effektivt mod mailbårne angreb
Mailserveren er rykket i skyen, typisk i form af Office 365, men det er truslerne også. For trods højt sikkerhedsniveau hos Microsoft er virksomhederne mindst lige så udsat for mailbårne cyberangreb som førhen. Enten i form af social engineering – hvor angriberne prøver at lokke adgangsgivende informationer ud af medarbejderne, i form af phishing eller gennem deciderede malwareangreb. Dertil kommer forsøg på svindel i form af eksempelvis CEO-fraud, falske fakturaer og meget andet. Denne hvidbog giver et opdateret overblik over angrebsformerne og konkrete bud på, hvordan du bedst forebygger, at din virksomhed rammes.