kenneth_d Novice
05. oktober 2020 - 19:52 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Meddelelsen kunne ikke vises - Windows Live Mail

Hej med jer
Jeg kan pludselig ikke hente mails fra min Windows Live Mail. Der vises følgende besked:

Windows Live Mail fandt et uventet problem under visning af meddelelsen. Kontroller, om din computer er løbet tør for hukommelse eller ikke har tilstrækkelig diskplads, og prøv igen.

Jeg har lavet en clean af mine internetfiler, og jeg har over 30GB ledig på harddisken. Så jeg er hverken løbet tør for hukommelse eller diskplads. Jeg har også slettet en masse mails for at frigøre plads,men problemet er der stadig.

Er der nogen der har et quick fix til dette? Problemet er som sagt opstået inden for de sidste 14 dage, og jeg har ikke rørt nogen instillinger i mellemtiden, andet en frigøre plads, selvom jeg har meget plads.

Er der nogen der kan hjælpe?

PC er en Lenovo med Windows 10 Home, 64-bit operativsystem.
milter Ekspert
05. oktober 2020 - 20:08 #1
Windows Live Mail understøttes ikke længere af Microsoft, og måske har en opdatering af din computer  fået programmet til at stoppe. Prøv at kigge på linket herunder:

https://www.computerworld.dk/eksperten/spm/1034308
kenneth_d Novice
05. oktober 2020 - 21:58 #2
Tusind tak - det er afhjulpet :-)
milter Ekspert
06. oktober 2020 - 11:49 #3
Velbekom :-)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Hybrid infrastruktur giver Jutlander Banks medarbejdere mere tid til kunderne
Hos Jutlander Bank sørger den nye, hybride infrastruktur fra HPE for, at bankens kunderådgivere i dag kan bruge væsentlig mere tid hos den enkelte kunde. I denne kundecase kan du få indsigt i hvordan IT-chef Kim Meling Christensen har oplevet samarbejdet med Atea og HPE – samt hvilke kundevendte fordele og muligheder for automatisering som det har givet.