06. oktober 2020 - 17:26 Der er 1 kommentar og
2 løsninger

Lovlighed

Så min ven gav mig en del kontoer til hjemmesider. Men det er ikke min ven som har købt dem. Er det lovligt at sælge dem? Fx NordVPN og Netflix.
snestrup2000 Professor
06. oktober 2020 - 18:00 #1
Inden du gør noget som helst:    SNAK MED EN AVOKAT, dyrt - men en evt bøde vil være dyrere....
Slater Ekspert
06. oktober 2020 - 18:29 #2
Jeg forstår ikke helt spørgsmålet. Hvem vil sælge dem? Hvordan? Begge de nævnte er abonnementer, så de skal fornys regelmæssigt for at virke. Det giver ikke mening at sælge sådan en konto.

Mener du bare du har fået adgang til andre menneskers konti, uden disse mennesker ved det? I så fald, er det nogen du eller han kender eller kommer de fra f.eks. hacking?
claes57 Ekspert
06. oktober 2020 - 19:23 #3
Hvis du ikke selv har abonnement, så er det ulovligt. Og der gås tilbage i ip-kald fra dig til udbydere, og de regner så hver for sig på manglende omsætning. Dertil kommer bøde fra det offentlige. Et enkelt kald til fx netflix for 3 mdr siden, og du skylder 3 mdr abonnement.
Bare lad være med det.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Akut mangel på chip tvinger verdens største bil-producenter til at drosle ned for produktionen af biler
Flere af verdens største bil-producenter er tvunget til at drosle ned for produktionen på grund af mangel på chip, som de ikke kan få leveret.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.