vilkir Praktikant
12. oktober 2020 - 14:43 Der er 8 kommentarer

internet

internet yousee 300/60 1stk hp 1 stk acer sidste nye windows 10 ny router , hastighed med kabel ca 150/60 uden kabel ca 75/50 hvor går man ind og sætter hastigheden op .jeg har prøvet med naboens pc og den kunne godt komme op på 300 trådløst
claes57 Ekspert
12. oktober 2020 - 15:06 #1
Kører begge pc'er på wifi 5GHz? Hvis din er på 2,4GHz, så forklarer det noget.
Din ser også ud til at tabe hastighed på virus/firewall kontrol - evt også andet, der er medfødt 'goodies' på din acer, men som man har bedre ved at klare sig uden.
kurt54 Ekspert
12. oktober 2020 - 15:51 #2
men hvad er dit netværkshardware i computeren? Det kan faktisk være begrænsende herunder kabel. og ved trådløst hvor mange naboer har du at slås med båndvidden om  (hvor mange netværk kan du se).
nopsen Ekspert
12. oktober 2020 - 17:07 #3
kig på denne brugers historik, inder i spilder mere af jeres tid.

https://www.computerworld.dk/eksperten/profil/176132
vilkir Praktikant
12. oktober 2020 - 17:25 #4
det undre mig at min gamle stationær som kun kan køre med kabel kan godt trække 300 men når sætter kabel i de andre kan jeg kun trække det halve
claes57 Ekspert
12. oktober 2020 - 17:47 #5
det er det, jeg tilskriver viruskontrol, firewall, og medfødt software, der 'læser med' på din forbindelse, og dermed forsinker svar til dig. Har du vpn osv, så skal det via en tredie-part server. Alt det gums skal væk før du måler hastighed. Og så tilslutter du de enkelte ting en ad gangen, og vælger, om du vil acceptere lige den tings indflydelse på hastigheden.
kurt54 Ekspert
13. oktober 2020 - 17:39 #6
Yousee har også opgraderet mig til 300/60 - det kunne hardwaren i min medion e6226 ikke følge med til - med en archer T3U (usb-dongle) gik det bedre - de 3 øverste målinger med den -de 3 efterfølgende med den indbyggede hardware (Intel(R) Centrino(R) Wireless-N 1030) -

Og jeg mangler at skifte til den ny router - med 4 Ethernet stik  - hvor den nuværende kun har 2 Ethernet stik

https://ibb.co/GPzvRKy
claes57 Ekspert
13. oktober 2020 - 18:21 #7
>kurt54 - får du ikke ny router gratis fra yousee? de opgraderer gerne når man skriver hvorfor opdatering er nødvendig.
kurt54 Ekspert
14. oktober 2020 - 00:40 #8
JO - jeg har modtaget den nye - men været en del borte fra hjemmet og borset fra flere ethernet stik bliver det vel ikke meget bedre - men den bliver skiftet inden længe - Yousee satte hastigheden op fra 25/5 en del uger før de fortalte mig noget om det og at en nye router der var på vej til mig. ER meget tilfreds med yousee -bortset fra de ikke blev enige med Discovery Networks om de elve kanaler i TV pakkerne.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Her er Microsofts planer med Windows for 2021: Pønser på fire nye versioner
Windows 10 vil udkomme i et væld af nye afskygninger i det kommende år. Få overblikket her.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan sælger du nemt IT-sikkerhed og backup som en service – og styrker din indtjening
Den klassiske forhandlermodel med salg af produkter er under pres. Som IT-forhandler er du enormt konkurrenceudsat og de kunder der køber, er ikke altid loyale. Den hårde konkurrence giver samtidig stærkt begrænsede margener. For kunden er det er mere besværligt købe produkter end det er at købe services og du risikerer derfor, at kunden smutter over til en nemmere og mere fleksibel løsning - det vil sige til nogen, der sælger services. Nøglen til vækst er ofte at påtage sig rollen som managed service provider. Her tilbyder du en pakke af services, der komplementerer primærproduktet og løser en udfordring for kunden – og styrker dit salg og din indtjening. Du opnår en løbende indtægt, en tættere relation til dine kunder og en fleksibilitet og skalerbarhed, som kun skyen kan tilbyde. Et oplagt eksempel er en kombination af salg af services som cyberbeskyttelse og backup. I denne hvidbog får du konkrete råd til, hvordan du kommer i gang med at optimere din forretningsmodel.