hclisbedsted Seniormester
16. oktober 2020 - 17:45 Der er 6 kommentarer

lave kopi af DVD Plade

jeg har nogle CD som jeg lagde nogle vidio filer ind på for flere år siden , nu vil jeg gerne lave nogle kopier til mine børn , men hvordan tager  man en kopi og lægger denne kopi over på en ny cd , der er dvd drev på min P C , men ellers kender jeg ikke meget til dette , er der nogen der kan hjælpe mig ?--m.v.h.--H:C:
kurt54 Ekspert
16. oktober 2020 - 18:11 #1
Dus skal bruge et brænder program og en DVD brænder -sansynligvis er dit dvd drev en brænder.  her er link til gratis brænder program.

https://www.ashampoo.com/en/usd/fdl?category=31&os=21&language=0&type=free
kurtba Ekspert
16. oktober 2020 - 20:33 #2
Når du har installeret oventstående program, lægger du disken i og starter det og vælger "Kopier disk". Så læser den en kopi ind i hukommelsen på computeren. Når den er færdig, skubber den disken ud og fortæller dig, at du skal lægge en tom disk i. Det gør du og følger vejledningen. Lige ud ad landevejen.
hclisbedsted Seniormester
16. oktober 2020 - 22:03 #3
tak for hjælpen , men findes der ikke noget på dansk , jeg kan intet i engelsk?
kurt54 Ekspert
16. oktober 2020 - 22:32 #4
med sprog = dansk kommer de samme 2 muligheder


https://www.ashampoo.com/en/usd/fdl?category=31&os=21&language=29&type=free

her et skærmbillede

https://ibb.co/Zx1rF6Z
220661 Ekspert
17. oktober 2020 - 07:30 #5
Hej H C.
Jeg er enig i at man nok bør bruge et brænderprogram, og at Ashampoo er et fint valg. Jeg har selv en ældre version (6,0) af Burning Studio som jeg har haft rigtig længe.
Dog vil jeg sige du kan forsøge at lægge den disk i du vil tage en kopi af, og så højreklikke på ikonet i denne pc på dvd drevet. Får du så en mulighed for at kopiere disken? Jeg ved man med installationsfiler kan vælge at brænde en diskafbildning på den måde, men jeg vil være svar skyldig med en videofil da jeg ikke har prøvet højreklik metoden med dette filindhold.
Umiddelbart tror jeg måske at de andre har ret i brug af brænderprogram :-)
thov Seniormester
17. oktober 2020 - 11:30 #6
Jeg har i årevis brugt det svenskudviklede CDBurnerXP
https://cdburnerxp.se/da/home
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen lancerer for første gang robot baseret på kunstig intelligens: Skal skære op mod 400 timers tastearbejde væk
En ny RPA-robot skal effektivisere sagsbehandlingen hos Motorstyrelsen med op mod 400 timer mindre tastearbejde årligt. Robotten er udviklet i Udviklings- og Forenklingsstyrelsens store kunstig intelligens- og RPA-afdeling, der nu vil sætte endnu mere turbo på kunstig intelligens i RPA-løsninger.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Hybrid infrastruktur giver Jutlander Banks medarbejdere mere tid til kunderne
Hos Jutlander Bank sørger den nye, hybride infrastruktur fra HPE for, at bankens kunderådgivere i dag kan bruge væsentlig mere tid hos den enkelte kunde. I denne kundecase kan du få indsigt i hvordan IT-chef Kim Meling Christensen har oplevet samarbejdet med Atea og HPE – samt hvilke kundevendte fordele og muligheder for automatisering som det har givet.