Jamal2001 Praktikant
16. oktober 2020 - 21:31

Deaktiveret på Facebook, grundet spam

Hej, computerworld. Jeg har ikke kunne få adgang til min Facebook, siden i går eftermiddag. Når jeg forsøger at logge ind, får jeg denne besked:

Hej Jamal! Det ser ud til, at der er blevet sendt spam fra din konto. Vi har beskyttet din konto, og nu kan vi hjælpe dig med at sikre, at alle de nyeste "Synes godt om" og opslag er oprettet af dig.

Dernæst er der en knap, hvormed der står "kom i gang". Den trykker jeg så på og så får jeg denne besked:

Sorry, something went wrong.
We are working on it and we'll get it fixed as soon as we can.

Sådan bliver den bare ved med at sige, hver eneste gang jeg forsøger at logge ind. Jeg synes, at jeg har prøvet de ting jeg kan. Jeg har nulstillet og gendannet min Facebook op til flere gang. På min Email, siger den også at denne Email er deaktiveret.

Er der nogle, som kan hjælpe mig?
claes57 Ekspert
18. oktober 2020 - 09:13 #1
Du skal nok rense din pc fra en kant af. Start med trend's housecall og derefter malwarebytes og adaware - alle kan køres som freeware, og afinstaller dem bare efter brug.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Udviklings- og Forenklingsstyrelsen lancerer for første gang robot baseret på kunstig intelligens: Skal skære op mod 400 timers tastearbejde væk
En ny RPA-robot skal effektivisere sagsbehandlingen hos Motorstyrelsen med op mod 400 timer mindre tastearbejde årligt. Robotten er udviklet i Udviklings- og Forenklingsstyrelsens store kunstig intelligens- og RPA-afdeling, der nu vil sætte endnu mere turbo på kunstig intelligens i RPA-løsninger.
Computerworld
Salling Group lukker stor online-satsning efter kun et år
Millionsatsningen Fillop lukker ved årets udgang. I stedet er supermarkeds-giganten Salling Group nu på vej med en række helt nye online-satsninger, der er affødt af coronakrisen.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Få øjeblikkelig og brugbar sikkerhedsindsigt med SIEM i skyen
En stigende del af virksomhedens kritiske IT-infrastruktur og applikationer driftes som hybridløsninger eller leveres online som SaaS eller PaaS. Alligevel er mange sikkerhedsprodukter stadig on-premise-baserede, tunge at implementere, kræver løbende vedligehold, er svære at overskue og bliver slet ikke udnyttet effektivt – hvis de da overhovedet installeres. Men det er under hastig forandring. Gartner venter, at 80% af alle Security Information and Event Management-løsninger (SIEM) om højst fem år vil have kernefunktioner, der udelukkende leveres via skyen, og det er der gode grunde til. Cloudbaseret SIEM er mere agilt, lettere at implementere, trækker på både AI og flere datakilder, er enkle at skalere og giver et markant bedre og mere prioriteret overblik over aktuelle trusler. Læs meget mere i denne hvidbog.