Uvanga Ekspert
19. oktober 2020 - 09:37 Der er 1 kommentar og
1 løsning

Optage video med mobiltelefon - optage lyd fra ekstern Bluetooth mikrofon

Det der er planen er at jeg optager en video, hvor en person går rundt og taler. For at forbedre lyden, vil jeg udstyre personen med en mikrofon. Telefonens mikrofon skal også være åben, da der er en dialog mellem rundviser og person der optager video. Kan et headset der er forbundet til mobiltelefon via Bluetooth anvendes til det?
claes57 Ekspert
19. oktober 2020 - 16:38 #1
Du kan kun have en lyd-enhed som input. Jeg ved ikke om to mic kan flettes via en dims, som så sender det samlede til tlf. Kunne være smart, hvis de to så kom i hver sin kanal. Prøv at google en Bluetooth flet enhed...
Uvanga Ekspert
19. oktober 2020 - 17:25 #2
Tak for respons.
Jeg har i mellemtiden fundet en løsning. Det er en Delock mic, som sættes i mobilen. Den er retningsbestemt, så jeg satser på det ihverfald vil forbedre lyden. Det skal prøves 👌
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Mere end 70.000 danskere ramt af kæmpehack af TDC-virksomhed
Mere end 70.000 danskere blev ramt, da hackere i begyndelsen af august ramte det TDC-ejede Dansk Kabel TV. På blot 27 minutter fik hackerne suget 73.000 adresser og 35.000 telefonnumre ud af systemet. Hackerne har krævet løsepenge for ikke at sælge databasen med adresserne. Her er det fulde forløb af hacket.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Hvor klogt er dit netværk?
Er dit netværk klar til fremtiden? Nye tider kræver fleksibilitet. I denne eGuide får du en håndfuld konkrete eksempler på, hvordan du kan optimere og fremtidssikre virksomhedens netværk.