Maja Nygaard Novice
20. oktober 2020 - 22:03 Der er 6 kommentarer og
1 løsning

Pixeline Hottelskrottenborg

Hej
Jeg kører en VM med windows 7 (32-bit), hvor jeg prøver at få mit gamle Pixeline Hotelskrottenborg til at virke.
den startede med fejlkode om at skulle logge ind med administrator rettigheder. Kørte som administrator uden held, men efter jeg gav mig selv alle rettigheder (lukke op for windows filer osv) stoppede spillet med at klage over administrator rettigheder.
Nu kan jeg dobbeltklikke på spil ikonet og der kommer kort loading tegn (2 sek) for derefter at gå væk også sker der ikke mere. Programmet starter altså ikke og der vises ikke nogen fejl meddelelser.
Jep har prøvet at slå DEP fra men det har ikke hjulpet.
Nogen der kan hjælpe?
ole_madsen Ekspert
20. oktober 2020 - 22:51 #1
Så vidt jeg husker, er Skrottenborg så gammelt (2004), at det ikke kører på Win7 - eller Vista. Du skal ned i en WinXP for at køre det... de ældste spil kører sågar ikke på XP, men højst Win98...
ole_madsen Ekspert
20. oktober 2020 - 22:55 #2
...En ting der dog kan drille er, at du SKAL have den originale CD siddende i drevet det er installeret fra, når der skal spilles. Det kan være lidt tricky at gøre på en virtuel maskine, men det kan lade sig gøre... - jeg mener jeg har monteret imaget med Daemon Tools - men hvordan jeg oprindeligt fik lavet ISO filen, kan jeg ikke huske...
Maja Nygaard Novice
25. oktober 2020 - 21:44 #3
Nu har jeg haft tid til at kigge på det igen. Har lavet en ny vm med win xp service pack 3 (32 bit). Nu kommer den med fejl meddelelsen: "please insert the correct DVD-ROM, select OK an restart the application". Har lavet disken til en ISO fil (med programmet WinCdEmu) på min win 10 computer og overført den som et optisk drev i min vm. Kan ikke downloade spillet med den selvlavet ISO fil, men kan godt hvis jeg bare overfører mit drev med den oprindelig disk i, men efter den har downloadet spillet fra mit drev kommer den stadig med samme fejl meddelelse. Computeren med xp læser min ISO fil som et drev (hvilket er det jeg kan læse mig frem til Daemon Tools skulle gøre, derfor jeg ikke har downloadet det, men ret mig hvis jeg tager fejl)
Maja Nygaard Novice
25. oktober 2020 - 21:48 #4
Har prøvet både at starte programmet med disk og med selvlavet ISO og begge gange laver den samme fejl meddelelse
Maja Nygaard Novice
26. oktober 2020 - 02:12 #5
Hvis man tjekker passthrough under indstillinger og lagerenheder under den disk man gerne vil gøre tilgængelig så virker det hele
ole_madsen Ekspert
26. oktober 2020 - 07:41 #6
Også med Windows 7? - eller er det stadig i XP?

Jeg ved DVD´erne blev lavet med en eller anden kopibeskyttelse, og den ikke altid kom med i ISO filen - det havde været mit gæt... - så godt fundet :-)
Maja Nygaard Novice
28. oktober 2020 - 19:39 #7
De virker på XP (Det skal siges jeg bruger virtualbox)
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenesterSeneste spørgsmål Seneste aktivitet
I dag 00:58 Tæl dato i Excel Af ltp i Excel
I dag 00:31 msata størrelse Af cocococo i PC
I går 19:55 SQL database Af John i Visual Basic
I går 19:03 Finde e-mail adresser i sin G-Mail Af Ikke-ekspert i E-mail programmer
I går 18:06 Nedtælling Af prinsib i Excel


Premium
Nets risikerer at skulle betale bod efter stor forsinkelse af MitID Erhverv: Forhandler med Digitaliseringsstyrelsen
Kontrakten mellem Digitaliseringsstyrelsen og Nets rummer mulighed for, at Nets kan blive ramt af en bod på grund af forsinkelsen af MitID Erhverv.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed? Har en af dine kunder eller leverandører for nyligt bedt dig om at udveksle elektroniske dokumenter (EDI)? Så hent dette whitepaper og få et overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele producenter og grossister som dig kan se frem til, når du investerer i EDI til din forretning.