nu_igen Mester
22. oktober 2020 - 20:04 Der er 4 kommentarer

Hvordan logger jeg ind på min gmail konto

Hej - Jeg er ved at blive vanvittig fordi jeg hver gang jeg logger ind får en besked om Føj Gmail til din Google-konto. Jeg fatter det ikke, for jeg har jo min mailadresse og mit password, som accepteres før jeg kommer til  Føj Gmail til din Google-konto beskeden. Jeg har en anden gmail konto, som ender på gmail.com, men når jeg taster den i stedet for adressen med mail.dk får jeg at vide at navnet er brugt.
Hvad menes der med det? er det fordi min mailadresse som jeg har opgivet ender  på mail.dk? Please help me! Jeg føler mig virkelig dum, for jeg kan sagtens logge mig ind på mandens gmail.
Ingeborg
kurtba Ekspert
22. oktober 2020 - 20:25 #1
Jeg forstår ikke helt det du skriver.
Du skriver, at du har en anden gmail konto som ender på gmail.com og skriver så noget om, at når du vil ind på den i stedet for adressen med mail.dk, så får du at vide at navnet er brugt.
Hvor kommer mail.dk ind i problemet?  mail.dk er jo ikke en gmail konto. Det er en mail som stammer fra tdc eller yousee.
claes57 Ekspert
23. oktober 2020 - 12:49 #2
Google vil sikkert bare gerne, at din @mail.dk adresse er som (en af) dine mail-adresser på din google-konto.
nu_igen Mester
23. oktober 2020 - 15:09 #3
Ja, det er nok mig der er en klovn! Nu har jeg downloadet Gmail appen til min Ipad og til min store forundring åbner den straks med min kendte gmail konto og indbakke med de mails jeg allerede kendte. ( gmailen bruger jeg til bestemte ting). Det var så på min Ipad. Jeg har endnu ikke prøvet på min Pc= Mac/win7 opsætning.
Men tak for svaret.
claes57 Ekspert
23. oktober 2020 - 15:24 #4
på pc åbner du https://myaccount.google.com/personal-info
og ser, om begge dine mail-konti er nævnt i kontaktoplysninger. Ellers opret den manglende.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Test: Huaweis Matebook X er særlig laptop med en svaghed, som du skal være opmærksom på
Huawei beviser endnu en gang, at de sagtens kan mingle sig med de bedste pc-producenter. Men alligevel skyder selskabet lidt ved siden af, med sin nyeste maskine.
Computerworld
Bitcoinen nåede lige at kulminere igen – men så kom krakket
Der blev sat en ny rekord for bitcoinens værdi i år – men godt 24 timer efter blev der høvlet næsten 20.000 kroner af den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Gratis whitepaper: Hvad er EDI, og hvordan kan det styrke min forretning?
Overvejer du EDI, og ønsker du at undersøge, om EDI er den rette investering for din virksomhed? Har en af dine kunder eller leverandører for nyligt bedt dig om at udveksle elektroniske dokumenter (EDI)? Så hent dette whitepaper og få et overblik over, hvad EDI er, og hvilke fordele producenter og grossister som dig kan se frem til, når du investerer i EDI til din forretning.