Torben B Novice
22. oktober 2020 - 20:26 Der er 4 kommentarer

IP adresse til Frankrig

Jeg vil gerne kunne streame TV fra Frankrig. Dette er ikke muligt med en dansk IP adresse. Jeg har hørt at man kan købe en VPN linie og derigennem få en IP adresse til Frankrig. Hvordan griber man tingene an. Er der nogen der kan hjælpe med dette?
Slater Ekspert
22. oktober 2020 - 20:39 #1
Hvordan kommer an på hvilken VPN du køber, men ja, det kan du sagtens.

De fleste VPN'er kommer med noget simpel software du installerer, hvor du så kan vælge hvilket land du vil se ud til at være i.

Jeg vil ikke anbefale en bestemt, men der er masser af artikler på nettet der kan hjælpe med det, samt sammenligne priser.

https://duckduckgo.com/?t=ffab&q=best+vpn
nopsen Ekspert
23. oktober 2020 - 01:10 #2
Dit tidligere spørgsmål endte med at du ignorerede de seneste forslag til hjælp, men du forsvandt og ingen hørte mere til dig.. ender denne tråd på samme måde?
claes57 Ekspert
23. oktober 2020 - 12:46 #3
chrome/edge installer Hola - så kan du frit vælge lande-ip efter de sider, du er på.
MarieGustavsen Praktikant
Skrevet i dag kl. 08:19 #4
Lige nu bruger jeg expressvpn.com, det er billigt, og du kan vælge mange ip til forskellige lande. Du skal prøve, hvis du vil streame i Frankrig eller finde en anden VPN-udbyder. Du betaler via dit kort. :)

-MarieGustavsen
https://jule-pynt.dk/
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
PA Consulting solgt for milliard-beløb: 190 ansatte i København følger med i købet
Det amerikanske teknologi-selskab Jacobs overtager konsulenthuset PA Consulting. Med i købet følger 190 medarbejdere i København. Handelen rummer ‘mange spændende muligheder,” lyder det fra direktør Søren Krogh Knudsen.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.