bbkdk Juniormester
28. oktober 2020 - 08:21 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

Spotify driller

Vi har et Spotify Premium abonnement, som vi ofte afspiller på en B&O M5 trådløs højttaler.
Når den har spillet et lille antal numre stopper den for det meste. Efter et stykke tid starter den igen og sådan fortsætter det.
Jeg har læst på det, og prøvet nogle forskellige løsninger, men efter et stykke til kommer unoderne igen.
Det et formentlig ikke hverken internetforbindelsen eller højttaleren der driller, men højst sandsynlig opsætningen af Spotify.
Er der nogen, der har en løsning?
ebea Ekspert
28. oktober 2020 - 13:00 #1
Er det når du afspiller et Album?
bbkdk Juniormester
29. oktober 2020 - 07:41 #2
Ja, det er også, når der startes et helt album.
Det skal tilføjes, at vi oftest anvender husets Wi-fi
På skærmen er der ingen ikon ud for et nummer, når der "er lukket ned".
Efter et stykke tid starter musikken igen, uden at der skal gøres noget.
Jeg læste, at det kunne hjælpe at trykke på "Sign out everywhere". Hvad effekten heraf skulle være, ved jeg ikke.
Når der søges på nettet på "Spotify stopper", kommer der en del tråde, hvor der har været det samme problem. Men løsningerne har været meget forskellige, og det er svært at finde hoved og hale i, hvad der har hjulpet.
Kunne det være en ide at delete Spotify og derefter lægge den på igen?
ebea Ekspert
29. oktober 2020 - 08:21 #3
#2 - Som du allerede har opdaget, er der tusindvis derude, som har tilsvarende problem, uden en fælles løsning. Men en gennemgang på Spotify's eget Community, er den oftest foreslåede løsning, at fjerne App'en fra ens system, og reinstallere den igen.
Det med Album afspilning, har jeg set at rigtig mange har problem med, hvor musikken starter og stopper, men også med forskellige løsninger.
Så hvis jeg var dig, ville jeg prøve at fjerne App'en, og reinstallere igen.
bbkdk Juniormester
30. oktober 2020 - 08:14 #4
Det vil jeg gøre.
Tak for hjælpen.
Men det er trods alt fantastisk, at der er millioner, der betaler 100 kr. om måneden, for et system, som udbyder ikke synes at have interesse i at afhjælpe problemerne med.
ebea Ekspert
30. oktober 2020 - 09:24 #5
#4 - Du er velkommen!
Omkring det med at millioner af brugere betaler til et system, som der opleves problemer med, er nok mere reglen, end undtagelsen, desværre. Problemet/dilemmaet er jo, at der som regel ikke er alternativer; og det er mange gange ikke motiverende for selskaberne, udi at finde løsninger hurtigt nok.
Som forbruger blir' man altid efterladt i ingenmandsland, uden de store muligheder, selvom selskaberne arbejder på løsninger!
Tag Microsoft. Der er fejl i Windows 10 som har været der i flere år, og som stadig ikke er løst, selvom tusindevis af brugere oplever frustrationen hver dag, over disse fejl, og som gør opmærksom på disse!
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
ERP-virksomhed har indført ubegrænset ferie for alle medarbejdere - og resultatet er en succes: "Medarbejderne knokler og har et smil på læben"
ERP-virksomheden Unit4 har indført ubegrænset betalt ferie for samtlige medarbejdere verden over, hvor man som ansat nu selv kan bestemme. "Som direktør har jeg det rigtig godt med det", siger dansk landechef Anders Holm Jørgensen. Ifølge ham kan medarbejderne sagtens administrere ordningen.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Digital transformation tvinger organisationer til at nå deres digitale mål på nye måder
Allerede for to år siden hævdede nordiske virksomheder, at virksomhedernes konkurrenceevne og sågar overlevelse var afhængig af en vellykket digitalisering. De var klar, fulde af håb og på vej mod det digitale paradis. Hvordan gik det så? Hvor er de nu? For at finde ud af det, interviewede DigiPlex og Norstat 377 forretningsledere og IT-beslutningstagere fra organisationer fordelt over hele Danmark, Sverige og Norge om deres digitaliseringsfremskridt, om hvordan de har håndteret pandemien, og om hvordan IT understøtter eller står i vejen for indfrielsen af deres bæredygtighedsmål. DigiPlex kan nu dele en rapport med resultaterne fra undersøgelsen samt tanker om, hvordan man håndterer dem. De deler også nogle nyttige tips til, hvordan man skaber en pålidelig infrastruktur, der kan tilskynde til og understøtte ambitioner i den digitale økonomi. Læs mere i rapporten Nordic Data Center Trends 2020: Riding out the Storm.