Btimmer Seniormester
09. november 2020 - 12:41 Der er 4 kommentarer

ACR - automatic call recorder

Har installeret appen på Samsung Galaxy A6, og den er aktiveret/symbol vises.
Den registrerer alle opkald/samtaler, men når jeg skal aflytte samtaler står der på alle, både ind og ud  = "Ukendt".  Alle kan afspilles, men kun uden lyd.
Kan nogen give en forklaring?
kurt54 Ekspert
09. november 2020 - 14:38 #1
din Android version er  for høj - google har pillet ved optage mulighederne - jeg har fjernet den på min Android 10 - den lever udemærket videre op min gamle XperiaZ ( 5.1 i android version)
Btimmer Seniormester
09. november 2020 - 14:50 #2
Kurt54.
Korrekt min er version 10.
Har du kendskab til hvilken app jeg I stedet kan bruge?
kurt54 Ekspert
09. november 2020 - 19:15 #3
Android 10: "This is by design. Call recording is being depreciated in Android 10 and beyond to ensure user privacy and security and to comply with call recording laws. "

Hvis det er væsentligt for dig så skift til (opgrade😒r) til Android 8.0 (Oreo) eller måske9.  --- Er det ikke væsentligt for dig er 8 og 9 nok nedgradering.
Btimmer Seniormester
09. november 2020 - 19:36 #4
Tak for svaret. Jeg har valgt at slette appen.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenesterIT-JOB
Se flere it-job hos


Premium
Microsoft bekræfter gigant-opkøb af AI-selskabet Nuance
Nuance Communication, der blandt andet har leveret teknologi til Apples Siri, er blevet opkøbt af Microsoft, der mandag eftermiddag bekræfter handlen.
Computerworld
Gigantisk datalæk: 600.000 danskeres Facebook-data offentliggjort på hackerforum
Data om 533 millioner Facebook-brugere på verdensplan er i weekenden blev lækket på hackerforum.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.