Mynewart.dk Praktikant
14. november 2020 - 16:24 Der er 6 kommentarer

Billedkvalitet fra mobil til computer

Hej

Jeg har en Huawei Pro 20, og den tager rigtig fine billeder. Men når jeg sender billederne fra telefonen til computeren ændres kvaliteten rigtig meget. Detaljegraden er meget anderledes.

Er der nogle der ved, hvordan man bevarer den gode opløsning?

Mvh.
Slater Ekspert
14. november 2020 - 16:25 #1
Hvordan sender du dem?
Mynewart.dk Praktikant
14. november 2020 - 16:26 #2
Jeg vælger "del" og så sender jeg dem via mail. Og her kan jeg så vælge forskellige størrelser, men resultatet er det samme.
claes57 Ekspert
14. november 2020 - 16:46 #3
sæt en ledning mellem, og tlf vil optræde i stifinder - så træk billeder over.
Alternativt, så via google drev, hvis du har valgt original opløsning (maks 15gb) - når du i stifinder åbner google drev på pc og kopieret billede til anden mappe, så slet det fra google drev, så der er plads til nye.
ErikHg Ekspert
14. november 2020 - 17:24 #4
Jeg har en Samsung A10 mobil. Til denne anvender jeg altid USB forbindelse til min stationære pc med Windows 10. Der er billedkvaliteten helt fin.
Jeg tager heller ikke så mange fotos, og alle de funktioner der er i en mobil er for mig helt uoverskueligt, men et kabel som nævnet i #3 det kan jeg finde ud af :-)
milter Ekspert
14. november 2020 - 17:53 #5
Husk også på den generelle regel om, at jo større skærm, et billede vises på, jo mere synlige bliver skavankerne.. Det gælder især mht. rystede billeder og dårlig fokus. Skærmen på din Huawei Pro 20 er mange gange mindre end den på selv en 13 tommer bærbars skærm.
J. Nielsen Guru
14. november 2020 - 22:18 #6
Billeder der sendes som mail eller mms fra mobiltelefon bliver normalt kraftigt nedskaleret, du skal overføre med et kabel, fx. bare kopiere med stifinder.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Microsoft hacket i stor skala to gange på få måneder: Er det efterhånden sikkert at bruge Microsoft-løsninger?
Microsoft har været involveret i flere hackerangreb over en kort periode. Hvad betyder det for virksomheden - og for brugerne af løsninger fra Microsoft? Vi spørger sikkerhedseksperten Leif Jensen, landechef i Eset.
Computerworld
Apples næste MacOS rummer en potentiel bombe for udvalgte Mac-brugere
Brugere af Apples nyeste Macbooks og Macs kan opleve at visse apps ikke længere vil fungere i udvalgte regioner.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Sådan: Giv medarbejderne frit valg og øg arbejdsglæden
Mange virksomheder udleverer stadig samme smartphone, laptop eller tablet til alle medarbejderne. Det kan koste dyrt på produktivitet, effektivitet, arbejdsglæde – og reelt også medføre ressourcespild, massivt øget administration og øgede sikkerhedsrisici. Men det behøver slet ikke at koste ekstra, hvis du giver medarbejderne indflydelse på, hvilke enheder de skal arbejde på. Tværtimod kan du med en gennemtænkt choose-your-own-device-aftale stille præcis det udvalg af enheder og tilbehør til rådighed, som både lever op til medarbejdernes forventninger og virksomhedens sikkerhedskrav.