Shamanji Novice
15. november 2020 - 22:12 Der er 4 kommentarer

wifi speed på mobiler og tablets

Hej jeg har en 1000/1000 mbit fiber hastighed hos stofa men det mesh system der heder nokia beacon 1, har 2 stk af dem dog kun 1 sat op pt og har sepereret 2.4 og 5.0ghz wifi på den beacon 1 så jeg har begge 2.4 og 5.0 at bruge da det ikke er alle enheder der vil med 5.0ghz wifi.

Når jeg kører en wifi hastighedstest med speedtest på min samsung galaxy Note 10 plus får jeg 400-500mbit down/up hstedhed som jeg er godt tilfreds med.

Tager jeg så min Kærestes og datters mobil som er en huawei p20 lite få jeg 150-200 download og 150-200 upload har prøvet at reset netwærks instillinger på mobilerne men uden held, hvad kan det være sikkerhed på wifi sikkerhedeen er sat til wpa/wpa2 på både 2.4 og 5.0 alle test er taget hvor jeg sidder 2 meter fra beacon 1.

min pc ligger på cirka 500/500 hvis jeg prøver med wifi på den.

min datter har en iphon 7 der ligge på 350-450/350-450mbit på samme wifi.

Håber i kan hjælpe med det her :)
ole_madsen Ekspert
15. november 2020 - 22:38 #1
Det lyder da helt normalt?

;-) Du overser nok at Huawei P20 Lite har et netkort baseret på standarden 802.11n - som i standardudgaven har max. hastighed 150Mbps, 300 med MIMO.

Jeg kan ikke se om den skulle have MIMO mulighed - men mon ikke den mangler - og så er maks på 150Mbps... - plus minus.

For højere hastigheder, skal netkortet leve op til standarden 802.11ac
kurt54 Ekspert
15. november 2020 - 23:00 #2
Enig med 1 - har svært ved at forestille mig hvad i skulle foretage jer hvor disse hastigheder ville være et problem.
Shamanji Novice
15. november 2020 - 23:08 #3
Ok var jeg ikke klar over tak for svaret ?
Jokovich Praktikant
16. november 2020 - 11:27 #4
Fundet en masse nyttige oplysninger, tak for de gode råd.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Siger farvel til Proshop - her er topchef Ivan Jæger Christiansens nye job: "Det kan godt være, det er verdens mest åndssvage beslutning, men det føles virkelig godt"
Interview: Efter fire år som topchef i det fremadstormende Proshop har Ivan Jæger Christiansen meldt sin afgang. Nu tager han hul på drømmen som medejer i et nyt selskab. Se hans nye job.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Her skal du passe på: Rapport fra cyberkrigens frontlinje
I 2020 blev cyberangreb hyppigere og stadig mere alvorlige, og i CrowdStrike Services Cyber Front Lines Report 2020 har du læse, hvor udfordringerne er størst. Rapporten dokumenterer blandt andet, at 63 pct. af alle angreb var økonomisk motiverede – og at hovedparten af angriberne benytter ransomware. Samtidigt bliver de afkrævede beløb større og større, og de kriminelle truer nu ikke kun med at slette data. Stadig oftere sker det, at de cyberkriminelle aktivt analyserer data og undersøger, om der kan sættes trumf på truslen ved true med at lække eller sælge følsomme informationer.