johnbr Novice
21. november 2020 - 18:20 Der er 3 kommentarer

VPN

Hej Jeg er måske en smule paranoid, men jeg kan godt lide at bevæge mig på internettet via en VPN, så jeg har et abb hos Nordvpn.

Jeg kan koble fjernsyn, mobil og laptop på vpn individuelt, men jeg vil hellere have en fast vpn ind i huset, så jeg ikke hele tiden skal koble mig på vpn.

Jeg har en stofa router som går videre ind i en Apple Extreme time capsule, som så tager backup og giver trådløs internet. Hvordan griber jeg det an at få en vpn installeret på stofa eller Apple, så det er permanent.
Jan Seniormester
22. november 2020 - 04:22 #1
konfigurer dit VPN software, så det starter sammen med windows, og altid er aktivt
kan det ikke det, så find noget andet software
johnbr Novice
22. november 2020 - 10:08 #2
Tak for det, men det var ikke rigtig et svar på mit spørgsmål. Jeg kan sagtens sætte automatisk vpn på min Mac og min Iphone, men det kniber med mine 2 Samsung tv.

Jeg spurgte mere ind til, om jeg kan sætte vpn på der, hvor internettet går ind i huset, så jeg ikke individuelt skal koble på vpn.
Uvanga Ekspert
22. november 2020 - 11:12 #3
Prøv at søge på: Flash Router
Der ligger flere forslag til løsning af dit spørgsmål.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Grundfos fyrer to-cifret antal it-medarbejdere i stor omstrukturering
Den store fyringsrunde i Grundfos i september har fået konsekvenser for selskabets it-afdeling, der bliver beskåret. Et to-cifret antal it-medarbejdere er blevet opsagt.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Optimér produktiviteten og lad din printer følge med ud i skyen
De fleste virksomheder investerer betydelige beløb i den digitale transformationsproces, men skriver alligevel dokumenter ud som aldrig før, og medarbejdere opfatter decideret print som en forudsætning for at kunne arbejde effektivt. Alligevel er virksomhedens printstruktur ofte et systemmæssigt stedbarn, der er sammenstykket af mange forskellige enheder og platforme – hvilket skaber forvirring og betydeligt tidsspilde. Print passer heller helt ind i hverken den eksisterende digitale infrastruktur eller i den cloudbaserede infrastruktur, virksomheden sigter mod. Det udfordrer både sikkerhed, produktivitet og digital strategi som hele. I denne hvidbog kan du læse om udfordringerne og om, hvordan du håndterer dem mest effektivt som et led i den digitale transformationsproces.