johnbr Juniormester
21. november 2020 - 18:20 Der er 3 kommentarer

VPN

Hej Jeg er måske en smule paranoid, men jeg kan godt lide at bevæge mig på internettet via en VPN, så jeg har et abb hos Nordvpn.

Jeg kan koble fjernsyn, mobil og laptop på vpn individuelt, men jeg vil hellere have en fast vpn ind i huset, så jeg ikke hele tiden skal koble mig på vpn.

Jeg har en stofa router som går videre ind i en Apple Extreme time capsule, som så tager backup og giver trådløs internet. Hvordan griber jeg det an at få en vpn installeret på stofa eller Apple, så det er permanent.
Jan Seniormester
22. november 2020 - 04:22 #1
konfigurer dit VPN software, så det starter sammen med windows, og altid er aktivt
kan det ikke det, så find noget andet software
johnbr Juniormester
22. november 2020 - 10:08 #2
Tak for det, men det var ikke rigtig et svar på mit spørgsmål. Jeg kan sagtens sætte automatisk vpn på min Mac og min Iphone, men det kniber med mine 2 Samsung tv.

Jeg spurgte mere ind til, om jeg kan sætte vpn på der, hvor internettet går ind i huset, så jeg ikke individuelt skal koble på vpn.
Uvanga Ekspert
22. november 2020 - 11:12 #3
Prøv at søge på: Flash Router
Der ligger flere forslag til løsning af dit spørgsmål.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Coloplasts it-direktør: GDPR har givet de it-kriminelle et nyt værktøj til at angribe os
Interview: Det er ikke kun på plads og kapacitet, at sundhedssektoren lige nu er udfordret. De sikkerhedsansvarlige har også fået en del mere at se til gennem et kaotisk 2020. "Cyberkriminelle har opdaget, at der er en hel masse værdi i denne her datatype. Enten som afpresningsmulighed eller som viden, de kan udnytte til noget," siger CIO i Coloplast, René Rasmussen.


Læs første artikel i serien om perspektiver fra sektoren, der er de it-kriminelles nye guldkalv
Computerworld
Intel taber retssag og skal betale to milliarder dollar: "Det er skandaløst"
Chipgiganten Intel har tabt en retsag i USA, og er blevet idømt en bøde på hele 2,1 milliarder dollar. Det er en af de største bøder for en patentsag i USA's historie.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.