Erik Jensen Juniormester
25. november 2020 - 20:47 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Gratis program til rensning af Windows registrerinsgdatabase??

Er der evt. en af jer, der har erfaring med et gratis program, der en gang for alle kan rette fejl i Windows 7 registreringsdatabasen?
Jeg tror problemet ligger der og viser sig ved - men kun en gang imellem - at når jeg f.eks. afslutter brugen af Firefox, så "fader" programmet langsomt ud i stedet for at afslutte straks.
Når jeg bruger et program, der hedder "Free Windows Registry Repair" finder den ganske rigtigt fejl i registreringsdatabasen og de kan så rettes, men desværre vender de tilbage, når jeg starter pcen op igen.
Alle gode råd modtages med tak.
Venlig hilsen Erik
kurtba Ekspert
25. november 2020 - 23:19 #1
Ccleaner er gratis og kan det du efterlyser. Men den retter ikke alting. Det er hovedsaligt rensning af registreringsdatabasen, som disse programmer foretager - fjerner efterladte kald osv. Men visse fejl kan den også rette, så det må jo bare komme an på en prøve.
Virker det ikke, så prøv at afinstallere Firefox, rens så registreringsdatabasen igen, så evt. efterladenskaber fjernes, inden du installerer programmet igen. Hvis ikke der renses inden genindstalleringen, kan man risikere at samme fejl opstår igen, hvis den ligger et sted, som ikke blev fjernet i forbindelse med afinstallationen.
Erik Jensen Juniormester
25. november 2020 - 23:49 #2
Tak for dit svar.
Jeg bruger i forvejen Ccleaner og det hjælper undertiden -dog kun for en kort bemærkning.
I mit indlæg fik jeg ikke nævnt, at det er de samme fejl, der kommer frem hver gang jeg bruger Free Windows ... og det er blandt to filer, der hedder: wpcmig.dll, wpcumi.dll.
Ved du evt. hvad de filer gør?
Men tak for forslaget, jeg kan jo altid prøve om det hjælper.
Venlig hilsen Erik
kurtba Ekspert
26. november 2020 - 00:32 #3
Du kan læse noget om de 2 filer her:
https://www.exefiles.com/da/dll/wpcmig-dll/
https://www.exefiles.com/da/mui/wpcumi-dll-mui/

Om det kan bringe dig videre, ved jeg ikke, men der er da noget at forsøge sig med.
Erik Jensen Juniormester
26. november 2020 - 00:55 #4
Tusind tak for det, jeg tager den herfra :-)
Venlig hilsen Erik
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
IBM fortsætter offensiv opkøbsstrategi: Køber en af de største og ældste multicloud-leverandører i USA
IBM opkøber cloud-virksomheden MSP Taos. Det er blot det seneste opkøb fra IBM i jagten på de store cloud-giganter og falder i tråd med IBM's offensive hybrid cloud-strategi.
Computerworld
Verdens tredjestørste smartphone-producent blacklistes af Trump-administrationen
Smartphoneproducenten Xiaomi er blandt de ni nytilkomne på Trump-administrationens sorte liste over kinesiske virksomheder, som amerikanerne ikke længere må investere i.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.